Home » Noile modele Dacia: cateva detalii » Noile modele Dacia: cateva detalii

Noile modele Dacia: cateva detalii

Noul Dacia Logan MCV - unul din noile modele dacia
HomeMarch 16, 2013 at 6:38 am

Noile modele Dacia au avut parte de multa atentie in ultimii ani, mai ales ca acestea au fost tot mai numeroase. Pe piata au iesit: MiniVan-ul Lodgy, camioneta Dokker si noua familie Logan incluzand aici noul Sandero si noul MCV. Ultimul in aceasta lista ar trebui sa fie varianta facelift a modelului Dacia Duster.

Noile modele Dacia: Care?

In gama Dacia vor aparea o berlina “mare” si un city-car al carui pret nu ar trebui sa treaca de 5000 euro – ne comunica publicatia Autocar, cu referinta la seful departamentului de planificare Renault Company- Tom Lane.

Noile modele Dacia: Cand?

Vestea proasta e ca aceste modele vor vedea lumina zilei abia in 2015. Acest lucru e legat de numarul mare de modele noi Dacia aparute in ultimul timp, astfel compania are de gand sa modereze dezvoltarea noilor modele si sa se ocupe de promovarea actualelor si respectiv de cresterea cotei de piata. “Avem o buna gama de modele, investitiile au fost utilizate corect. Acum e timpul sa ne concentram asupra dezvoltarii businessului si obtinerea profiturilor” – a declarat directorul operational Renault Company, Carlos Tavares.

Anterior se comunica ca Dacia ar putea construi nu doar un city-car, ce ar concura spre exemplu cu Volkswagen Up, ci si un sport-car pe baza modelului Logan.

Citeste si asta:

Noul Dacia Logan MCV 2013: oficial

Tunning Dacia: Logan de 400 cai putere

Cea mai buna masina din lume: avem un invingator

Cea mai ieftina rovinieta – oferta speciala emag.ro

Noile modele Dacia

Galerie de Imagini

Slide 1
Noul Dacia Logan MCV - unul din noile modele dacia

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *