Home » Noile modele Renault – pana in 2016 francezii vor succesori pentru Megane si Laguna » Noile modele Renault – pana in 2016 francezii vor succesori pentru Megane si Laguna

Noile modele Renault – pana in 2016 francezii vor succesori pentru Megane si Laguna

Noile modele Renault - noul Twingo 2014
HomeAugust 13, 2014 at 1:41 pm

Pe forumul site-ului Planete Renault, au fost publicate unele informatii referitoare la noile modele Renault ce sunt asteptate pana in anul 2016. 

Detaliile au fost dezvaluite in timpul unei conferinte inchise, organizata de alianta Renault-Nissan. In cadrul evenimentul desfasurat inca in luna iunie, francezii au facut public orarul lansarilor noilor modele.

Noile modele Renault: noile generatii de Twingo si Trafic

Pe primul loc in lista de asteptare a planului secret se afla noul Renault Twingo. Viitoarea generatie a supemini-ului francez va iesi la lumina zilei in luna septembrie a anului 2014, avand si cateva surprize pentru viitorii clienti. Noul Twingo vine in premiera cu o versiune cu 5 portiere si unitati de propulsie ce dezvolta intre 70 si 90 de cai putere.

Tot pentru 2014 este programat si noul Trafic. Utilitara va avea mai multe versiuni de ampatament si un frate aproape geaman – Opel Vivaro.

Cele mai bune camere de bord DVR – top

Noile modele Renault - noul Renault Trafic

Noile modele Renault: un nou SUV si noul Espace

In luna aprilie a anului 2015 va fi lansata noua generatie a MiniVan-ului Espace. Se stie deja ca masina va avea un exterior inspirat de conceptul Initiale Paris si un interior revolutionar.

Ceva mai tarziu este programat un nou SUV 4×4. Numele modelului nu a fost anuntat, insa cunoscatorii afirma ca ne putem astepta la un succesor pentru Koleos ori la un baby-Koleos, care va avea la baza platforma de Qashqai.

Noile modele Renault - noul Renault Espace interior

Noile modele Renault: noile Megane, Laguna si Scenic

Anul 2015 se va finaliza cu aparitia noii generatii a lui Renault Laguna. Informatii despre aceasta masina sunt foarte putine, fiind disponibila doar o schita facuta de publicatia Autobild.de.

Anul 2016 va aduce o noua generatie a lui Renault Megane. Compacta franceza va fi diponibila in continuare cu caroserii hatchback, break si cabrio, iar versiunea sedan va fi reprezentata si mai departe de modelul Fluence.

Scaune auto pentru copii: top 5

Noile modele Renault - noul Renault Laguna 2-15

Lista prezentata de Renault se incheie cu noul Scenic. Acesta va fi prezentat pe la mijlocul anului 2016, la cateva saptamani de la lansarea versiunii break a noii generatii de Laguna.

Citeste si:

Noul Renault Twingo 2014 promite viata grea pentru Fiat 500

Noile modele Renault 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noile modele Renault - noul Renault Trafic Noile modele Renault - noul Renault Espace interior Noile modele Renault - noul Renault Laguna 2-15 Noile modele Renault - noul Twingo 2014

Comentarii

  1. adi

    13,August 13, 2014,13:41

    Noul Vel Satis sa apara mai repede. vel satisul e cea mai tare masina ce a putut sa o produca renault,cu toate ca la vanzari a stat f rau. dar cum sa te pui cu idiotii care cumpara bmw m-b sau audi,si platesc dublu pe ele. vel satisul e spectacol de frumoasa de stii cum sa o faci. eu am 2 buc una din 2002 si una din 2008. salut .

  2. Nicu

    13,August 13, 2014,13:41

    As vrea sa apara un nou model Laguna .eu sunt fan Renault Laguna de vreo 3 ani dar inafara de motor …nu prea mai vad multe atuuri forte la modelul acesta.as vrea sa apara un nou model Laguna care sa ne lase pe toti europenii cu gura cascata cand o privim pe strazi si calitatea materialelor sa fie mai buna ca pan acum! nici noul Fluence nu arata deloc rau la capitolul design 🙂 dar sa vedem cum o sa stea la capitolul vanzari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *