Home » Nokian WR D3: pareri, teste si oferte cu preturi mici » Nokian WR D3: pareri, teste si oferte cu preturi mici

Nokian WR D3: pareri, teste si oferte cu preturi mici

Nokian WR D3
HomeMay 12, 2015 at 8:21 pm

Discutam astazi despre anvelopele Nokian WR D33. Anvelope, ce au fost primit in anul 2013 de la jurnalul Autoexpress distinctia de cele mai bune pneuri de iarna.

Vom imparti materialul ce urmeaza in cateva parti: 1. caracteristicile anvelopelor, 2. top 3 oferte de pe piata, 3. parerile expertilor, si 4. opiniile posesorilor.

Nokian WR D3: caracteristicile de baza

Anvelopele de iarna Nokia WR D3  sunt destinate autoturismelor. Unitatile cu dimensiunile 195/65/R15, au indicele de greutate 91 si indicele de viteza T. Cu alte cuvinte, fiecare pneu poate transporta o sarcina maxima de 615 kg la o viteza maxima de 190 km/h. La capitolul “economie de carburant” Nokian WR D3 au fost plasate in grupa C, iar zgomotul produse de anvelope poate atinge un maxim de 72 dB. Aparent nu sunt rezultate redutabile, insa sa nu uitam ca discutam despre cauciucuri de iarna si avand in vedere nivelul sporit de aderenta, zgomotul mai ridicat si consumul un pic mai mare, sunt lucruri cat se poate de firesti. In principiu, anume acestea fac parte din pretul care trebuie platit pentru siguranta din trafic.

Nokian WR D3: top cele mai bune oferte de pret

Oferta 1 cu cel mai bun pret: click aici.

Oferta 2: pentru a verifica pretul click aici.

Oferta 3: pentru a verifica pretul click aici.

Nokian WR D3: rezultatele testelor si parerile expertilor

Dupa testele de rigoare, expertii au ajuns la cateva concluzii importante: 1. Nokian WR D3 se descurca foarte bine pe suprafete acoperite cu zapada, lucru vizibil mai ales la accelerarile in timpul iesirilor din curba. 2. Pe suprafete uscate, Nokian WR D3 se descurca de asemenea foarte bine, oferind o aderenta mai mult decat decenta, iar cresterea consumului de combustibil este nesemnificativa fata de rularea cu anvelope de vara. 3. Pe suprafete ude, rezultatele nu sunt la fel de bune, Nokian WR D3 pierzand mai usor aderenta decat alte pneuri de top (spre exemplu Continental ContiWinterContant), iar distanta de franare dovedindu-se si ea mai mare.

Nokian WR D3: opiniile exprimate online de posesori

Parerile exprimate de utilizatori pe diferite platforme online din Romania si strainatate coincid in mare parte cu opininiile expuse de experti. Posesorii de anvelope Nokian WR D3 scot in evidenta adererenta si manevrebilitate automobilului pe zapada. Mai mult, se mentioneaza si rezistenta sporita la uzura, iar pe portalul tyrereviews, 98% din actualii utilizatori Nokian WR D3 se declara pregatiti sa repete achizitia. E de mentionat ca 98% este practiv un idicator record pentru orice anvelopa.

Nokian WR D3: merita ori nu cumparate

Daca aveti nevoie de niste anvelope cu capacitati sporite pe zapada, necesitatea achizitiei cauciucurilor de iarna Nokian WR D3 nu poate fi pusa la indoiala. Plus la asta, sa nu uitati ca aderenta buna pe suprafete lunecoase inseamna in primul rand siguranta sporita.

Anvelope de vara Nokian WR D3

Nokian WR D3

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Anvelope de vara Nokian WR D3 Nokian WR D3

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *