Home » Noua Honda CR-V 2015 facelift e prezentata de prima poza oficiala » Noua Honda CR-V 2015 facelift e prezentata de prima poza oficiala

Noua Honda CR-V 2015 facelift e prezentata de prima poza oficiala

Noua Honda CR-V 2015 facelift
HomeSeptember 22, 2014 at 3:55 pm

Noua Honda CR-V 2015 facelift urmeaza sa ajunga la inceputul anului 2015, in showroom-urile din toata lumea. Mai mult, a devenit disponibila si o prima poza ce prezinta noua versiune a renumitului SUV.

Ulei de motor ieftin pentru masina ta – verifica pretul aici.

Generatia cu numarul 4 a lui CR-V a fost lansata in anul 2012, anul 2015 marchand mijlocul ciclului de viata a acestui model. Prin urmare, era si timpul pentru o restilizare exterioara si pentru cateva modificari la componentele tehnice.  Astfel, daca pana acum erau disponibile doar niste poze ce surprindeau modelul la testele de drum, astazi a venit timpul primei poze oficiale.

Noua Honda CR-V 2015 facelift: exterior

Noul CR-V va ajunge la dealeri cu o parte frontala destul de serios revizuita. Aceasta arata acum un pic mai “simplu”. Cele 3 bare cromate de pe grila radiatorului au fost inlocuite cu o singura bara de culoare neagra, a carui capete, se integreaza in blocurile optice frontale. Mai mult, se pare ca marginile farurilor fata sunt delimitate de becuri LED, iar oglinzile laterale au primit noi lumini de semnalizare. Bara de protectie frontala a fost redesenata si ea, lucru observabil si la farurile anticeata ce sunt integrate in bara.

Noua Honda CR-V 2015 facelift teste

Profilul masinii a fost schimbat cu ajutorul unor jante noi. Acestea au un design proaspat creat si 2 culori pentru suprafetele exterioare.

Din pacate nu exista poze cu spatele automobilului, insa se zvoneste ca modificarile de acolo nu sunt la fel de insemnate, respectiv noua Honda CR-V 2015 facelift va ramane in continuare o masina cu un exterior nu tocmai pe placul tuturor.

Detaliile tehnice raman si ele in mare parte nedescoperita. Riscam totusi sa presupunem cu noua Honda CR-V 2015 facelift va fi oferita si mai departe in compania celor 2 unitati de propuslie diesel de 1,6 l – 120 cai putere si 2.0 l – 150 cai putere, precum si cu agregatul pe benzina 2.0 i-VTEC ce dezvolta 155 cai putere. Se prea poate, ca motoarele sa fi trecut printr-un proces de modificare, menit sa reduca consumul de carburnant si emisiile de carbon.

Noua Honda CR-V 2015 facelift va fi prezentata publicului larg peste aproximativ 2 saptamani, in cadrul salonului auto de la Paris. Tot atunci, va fi pusa la dispozitie si descrierea completa a SUV-ului japonez.

Citeste si:

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: poze oficiale

Noua Honda CR-V 2015 facelift: poza oficiala

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noua Honda CR-V 2015 facelift teste Noua Honda CR-V 2015 facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *