Home » Noua Mazda 3 prevestita de conceptui Kai – foto » Noua Mazda 3 prevestita de conceptui Kai – foto

Noua Mazda 3 prevestita de conceptui Kai – foto

Noua Mazda 3 - conceptul Kai
HomeOctober 26, 2017 at 3:36 pm

In cadrul salonului auto de la Tokyo, a fost lansat un concept denumit Kai. Scopul principal al lansarii este prefatarea viitoarelor modele Mazda, fiind vorba in special despre noua Mazda 3.

Generatia actuala Mazda 3 arata destul de bine si este mai confortabila decat predecesorul sau. Cu toate acestea, vanzarile sunt in cel mai bun caz mediocre. Astfel, compacta japoneza, din 2014 pana in 2016, si-a gasit in jur de 144 mii de clienti. Volkswagen Golf insa, doar in anul 2016 a inregistrat 490 mii de vanzari.
Constructorul din tara soarelului rasare isi pune speranta in noua Mazda 3. Automobilul este programat pentru lansare la inceputul lui 2019, iar in 2021 urmeaza sa debuteze versiunea hibrida.

Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto spate

Noua Mazda 3 2019: primele informatii

Reprezentantii Mazda au declarat ca viitorul model va avea o caroserie mai rigida si o arhitectura a suspensiilor revizuita. Stabilitatea, care si la modelul actual este una aproapiata de perfectiune, ar trebui sa devina si mai buna. Izolarea fonica urmeaza sa fie revazuta, mai ales ca unii posesori ai modelului actual, sunt de parere ca ar fi loc de mai bine la acest capitol.

Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto interior
Constructorul a prevazut si cateva motoare noi, pe benzina. Acestea vor forma familia Skyactiv-X, iar pricipala noutate este ca aprinderea amestecului va avea loc prin compresie si nu de la scanteia bujiei. Schimbarea insa nu semnifica elimarea bujiilor. Acestea vor avea in continurea un loc, insa vor fi utilizate doar in plaje de turatii mari.

Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto lateral

Top cauciucuri de iarna 2017-2018: cele mai bune anvelope de iarna

Noua Mazda 3: conceptul Kai

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto interior Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto lateral Noua Mazda 3 - conceptul Kai - foto spate Noua Mazda 3 - conceptul Kai

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *