Home » Noua Skoda Felicia: cehii readuc la viata vechiul nume pentru un model electric » Noua Skoda Felicia: cehii readuc la viata vechiul nume pentru un model electric

Noua Skoda Felicia: cehii readuc la viata vechiul nume pentru un model electric

Noua Skoda Felicia E
HomeAugust 16, 2017 at 2:51 pm

Skoda intentioneaza sa lanseze un hatchback cu propulsie electrica, care ar trebui sa primeasca numele Felicia E – anunta portalul Auto Express. Noul model va incapea in gabaritele lui Rapid Spaceback, adica va avea o lungime de aproximativ 4,3 – 4,5 metri, iar pretul ar trebui sa fie printre cel mai accesibile de pe piata. 

Se presupune ca viitorul electrocar va fi construit pe baza conceptului Volkswagen I.D, cel care ar trebui sa se transforme in model de serie in 2020. Neamtul are sub capota un propulsor de 170 cai putere, iar autonomia declarata depaseste 400 km. Sefii Volkswagen, spuneau la debutul conceptului ca pretul modelului final se va situa intre 29000 si 33000 euro. Se presupune ca fratele sau din Cehia va fi ceva mai ieftin – 25000-27000 euro.

Skoda Felicia E va avea la baza conceptul Volkswagen I.D

Skoda isi propune sa dezvolta o gama intreaga de modele electrice. Astfel, primul model ecologic Skoda va fi versiunea electrica a lui Citigo. Aceasta va debuta in 2019, aproape simultan cu varianta plug-in hibrid a lui Superb.

Urmatorul pe lista este crossover-ul Skoda Vision E. Acesta isi va face aparitia in anul 2020, fiind primul model gazduit de platforma MEB. Skoda Felicia E va fi al doilea model cu arhitectura MEB la baza, iar lansarea este programata pentru anul 2021. Dupa Felicia E va veni randul lui Karoq sa se aleaga cu o versiune electrica.

Skoda Vision E

Finalizarea gamei va avea loc in 2025. Atunci, constructorul din Mlada Boleslav intentioneaza sa scoata la lumina zilei un coupe sport cu motor electric. Numele acestuia inca nu este cunoscut.

Noua generatie Audi A3 va avea o gama de modele diferita

Noua Skoda Felicia E – schita exclusiv Autoexpress.co.uk

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua Skoda Felicia E Skoda Vision E - schita Autoexpress Skoda Felicia E va avea la baza conceptul Volkswagen I.D Skoda Vision E

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *