Home » Noua Skoda Superb 2015 vine motoare noi si o versiune hibrida » Noua Skoda Superb 2015 vine motoare noi si o versiune hibrida

Noua Skoda Superb 2015 vine motoare noi si o versiune hibrida

Noua Skoda Superb 2015 va fi inspirata de la conceptul VisionC
HomeOctober 15, 2014 at 5:46 pm

Noua Skoda Superb 2015 va debuta in luna martie a anului viitor, in cadrul salonului auto de la Geneva. Noua generatie a modelului va fi disponibila in continuare cu caroseriile liftback si break, iar exteriorul masinii va fi inspirat de la conceptul VisionC, ce a fost prezentat la inceputul anului curent, anunta Caradvice.

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Actuala generatie a modelului Superb, este renumita pentru volumul de spatiu disponibil in habitaclu, insa din punct de vedere stilistic, Skoda Superb nu prezinta nimic spectaculos. Acest lucru s-ar putea schimba dupa ce va debuta noua Skoda Superb 2015. Cehii promit ca automobilul va sta la fel de bine la capitolul design, cum sta si la capitolul spatiu util.

De dezvoltarea noului Superb se va ocupa designerul principal al marcii cehe – Jozef Kaban. Acesta s-a facut deja remarcat cu ajutorul noii generatii a subcompactei Skoda Fabia.

Noua Skoda Superb 2015: detalii tehnice

Noua Skoda Superb 2015 va fi mai lata si cu garda la sol mai mica decat modelul actual, iar la baza se va afla aceeasi versiune a platformai MQB pe care o utilizeaza si VW Passat B8. Drept urmare, Superb-ul va avea in dotare o gama de motorizari in mare parte similara cu gama ultimei generatii a lui V W Passat. Este vorba despre unitatile pe benzina TSI de 1.8 si 2.0 litri, ce dezvolta 180, respectiv 280 cai putere si agregatul diesel 2.0 TDI de 190 cai putere. In calitate de optiune va fi oferita si tractiunea integrala.

In gama de motorizari pentru noua Skoda Superb 2015 va fi introdus si un ansambu hibrid. Acesta va consta dintr-un motor pe benzina (1.4 TSI) si un propulsor electric, livrand in total 211 cai putere. Acelasi ansamblu montat pe noul Passat, consuma 2 litri de benzina la 100 de km si poate parcurge 50 de km doar pe tractiune electrica.

Dupa cum spuneam, noua Skoda Superb 2015 va oferita in continuare cu caroseriile liftback si break. Ambele prevad mai mult spatiu atat pentru pasageri cat si in porbagaj. Lungimea masinii se pare ca va ramane fara mari schimbari, masurand in continuare in jur de 4800 mm.

Noua Skoda Superb 2015 - VisionC lateraNoua Skoda Superb 2015 - VisionC latera

Noua Skoda Superb 2015 va avea un exterior inspirat de la conceptul VisionC

Citeste si:

Radio CD auto ieftin si bun: Top 3 sisteme audio pentru masina

Noua Skoda Superb 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noua Skoda Superb 2015 - VisionC lateraNoua Skoda Superb 2015 - VisionC latera Noua Skoda Superb 2015 va fi inspirata de la conceptul VisionC

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *