Home » Noua Toyota Land Cruiser Prado: dimensiuni noi, motoare vechi » Noua Toyota Land Cruiser Prado: dimensiuni noi, motoare vechi

Noua Toyota Land Cruiser Prado: dimensiuni noi, motoare vechi

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017
HomeSeptember 14, 2017 at 10:11 pm

Noua Toyota Land Cruiser Prado a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. SUV-ul japonez a primit cateva schimbari stilistice si unele modificari la lista cu dotari. Gamele de motorizari si transmisii au ramas intacte. 

Land Cruiser Prado este unul din “mohicanii” segmentului de SUV-uri, si chiar daca generatia actuala a fost lansata acum 7 ani, automobilul prezentat zilele acestea in Germania e doua un facelift, desi unele publicatii vorbesc despre un schimb de generatii.

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift: design

Cea mai mare parte a schimbarilor stilistice a avut loc in fata masinii. Gasim acolo o noua grila, un nou desen al capotei si evident blocuri optice revizuite. In spate, schimbarile au caracter mai redus, designerii limitandu-se la o noua bara de protectie, plus modificari de culoare si continut la blocurile optice.

Schimbarile interioare sunt ceva mai accentuate. Prado s-a ales cu un bord un pic mai eleganta, care are si multe asemanari cu bordul fratelui mai mare – Land Cruiser 200. Mai mult decat atat, volanele si schimbatoarele de viteze la cele doua modele sunt identice. Pentru portiere au fost folosite materiale noi, iar pe consola centrala au aparut zone captusite cu piele moale pentru genunchii soferului ai pasagerului. Printre altele, a fost redesanata si consola propriu-zisa, astfel incat, pe centru a se afla acum afisajul sistemului de multimedia Toyota Touch 2 , iar butoanele rotative ale sistemului de climatizare au fost inlocuite unele clasice.

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 spate

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift: motoare si transmisii

Gama de propulsie a ramas neschimbata. Prin urmare noul Land Cruiser Prado va fi oferit cu 2 motoare pe benzina si unul diesel. Lista cu benzinare include o unitate de 2,7 litri si 161 cai putere, respectiv un agregat de 4,0 litri si 249 cai putere. Cele doua unitati vor avea o raspandire limitate, astfel incat, chiar si in Romania noua Toyota Land Cruiser Prado va fi disponibila doar cu motorul diesel de 2,8 litri si 177 cai putere.

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 interior

Cutii de viteze – tot trei la numar. Una manuala cu 5 trepte pentru versiunea pe benzina de 2,7 litri, una manuala cu 6 trepte pentru motorizarile diesel si una automata cu 6 trepte, disponibila ca optiune pentru toate versiunile.

Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 lateral

Noua Toyota Land Cruiser Prado

 

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 interior Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 lateral Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017 spate Noua Toyota Land Cruiser Prado facelift 2017

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *