Home » Noul Audi A3 – hatchback, coupe, VAN si crossover » Noul Audi A3 – hatchback, coupe, VAN si crossover

Noul Audi A3 – hatchback, coupe, VAN si crossover

Noul Audi A3 crossover
HomeMay 20, 2015 at 8:20 pm

Noul Audi A3 va veni insotit in 2018 de o intreaga serie de versiuni. Compacta germana va fi oferita ca hachback, coupe, minivan si crossover.

Jurnalistii de la Auto Bild au intrat in posesia primelor detalii referitoare la noul Audi A3. Mai mult, publicatia a creat si cateva schite ale viitoarelor modele.

Compania din Ingolstadt planifica sa dea startul la o revizuire globala a gamei sale de modele. Procesul va lua startul in anul 2018, atunci cand va fi prezentat public noul Audi A3. Odata cu schimbul de generatii, hatchback-ul va fi oferit doar cu 5 usi, versiunea cu 3 portiere fiind inlocuita de un coupe. Se prea poate ca noua versiune sa poarte numele TTC. Se vorbeste ca aceasta va fi oarecum asemanatoare cu modelul VW Scirocco, iar gama de motoare va fi comuna cu hatchback-ul A3, in top-ul careia va sta un agregat de 300 cai putere. E de mentionat totusi ca noul coupe va iesi la lumina zilei abia in anul 2021.

Noul Audi A3 coupe

Noul Audi A3: crossover

Urmatorul model in gama noului A3 va fi un crossover. E cat se poate de evident ca acesta va avea o garda la sol marita, protectie din plastic pentru elementele caroserie si sistema de tractiune integrala Quattro. Din pacate nu se stie cand exact va debuta si cum va arata noul Audi A3 crossover. Totusi, un oarecare indiciul il poate da desenul creat de cei de la Auto Bild.

Noul Audi A3: minivan

E destul de greu sa asociezi o caroserie de minivan cu conceptia lui Audi A3. Se pare insa ca inginerii germani sunt de alta parere si in anul 2019 vor fi pregatiti sa lanseze pe piata un asemena automobil. Principalul rival al noului model urmeaza sa devina BMW seria 2 Active Tourer, iar principala locatie de desfacere va fi piata din China. Spre regretul nostru, detaliile tehnice referitoare la noul Audi A3 minivan inca nu au fost descoperite.

Noul Audi A3 minivan

Noul Audi A3 – poze exclusiv Auto Bild

Citeste si:

Cele mai mari masini din lume: top 5 automobile mari 

Noul Audi A3 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Audi A3 coupe Noul Audi A3 crossover Noul Audi A3 minivan

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *