Home » Noul BMW seria 3 facelift vazut la teste FOTO » Noul BMW seria 3 facelift vazut la teste FOTO

Noul BMW seria 3 facelift vazut la teste FOTO

Noul BMW seria 3 facelift
HomeJuly 16, 2014 at 1:35 pm

Noul BMW seria 3 facelift a fost vazut pentru prima data de spioni. Automobilul ce urmeaza sa debuteze in cel mai bun caz la sfarsitul anului 2015, a fost suprins in timpul testelor pe unul din drumurile publice din Germania.

Generatia actuala a modelului 3 series a debutat in anul 2012, prin urmare perioada 2015-2016 ar fi mijlocul ciclului de viata a renumitului sedan – un moment cat se poate de oportun pentru un facelift.

Pozele din dotare sugereaza ca noua versiune a masinii nu va veni cu schimbari stilistice revolutionare. Noul BMW seria 3 facelift va primi blocuri optice redesenate, o capota cu relieful schimbat si probabil o alta grila a radiatorului.

Noul BMW seria 3 facelift: cateva detalii tehnice

Aici sunt posibile cateva suprize, unele din ele au sanse mari sa fie primite cu o doza considerabila de reticenta de catre fanatii marcii bavareze. Spre exemplu, se zvoneste ca noul BMW seria 3 facelift va avea in dotari benzinarul cu 3 cilindri, ce a debutat acum cateva luni pe modelul 2 Series Active Tourer. Va amintim ca unitatea discutata are un volum de 1499 cm3 producand 136 cai putere si 220 Nm de cuplu motor. Mai mult, se discuta si despre o eventuala intrare a acestui propulsor in lista de motorizari a noii generatii de 5 series.

Noul BMW seria 3 facelift spate

Alte noutati la capitolul motorizari ar fi aparitia de noi agregate cu 4 si 6 cilindri ce au fost dezvoltate recent de cei de la BMW. Acestea au o constructie modulara – cate 500 cm3 de volum pentru fiecare cilindru , blocuri din aluminiu, injectie directa si sistemele Valvetronic si VVT. Spre exemplu unitatea de 2.0 litri (B48) pregatita pentru noul 2 series Active Tourer poate livra 192 ori 231 cai putere. Marele plus al acestor motoare este consumul redus de combustibil. Spre exemplu unitatea de 192 cai putere se lauda cu un consum mixt de doar 6,1 litri la 100 de km.

Noul BMW seria 3 facelift fata

Nu se cunoaste inca pretul cu care va veni noul BMW seria 3 facelift. Amintim ca modelul actual este disponibil pentru minim 29.800 euro.

Noul BMW seria 3 facelift lateral

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul VW Passat 2014: poze si informatii oficiale

Poze exclusiv: Motorauthority.com

Noul BMW seria 3 facelift

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul BMW seria 3 facelift fata Noul BMW seria 3 facelift lateral Noul BMW seria 3 facelift spate Noul BMW seria 3 facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *