Home » Noul BMW seria 3 este asteptat in 2018: primele poze si informatii » Noul BMW seria 3 este asteptat in 2018: primele poze si informatii

Noul BMW seria 3 este asteptat in 2018: primele poze si informatii

Noul BMW seria 3 foto
HomeNovember 3, 2015 at 12:33 pm

Noul BMW seria 3 este asteptat sa apara in anul 2018. Informatia a fost livrata de publicatia germana Autobild, care la randul ei face referinta la surse din cadrul companiei BMW.

BMW se afla in plin proces de dezvoltare a noii generatii de 3 series. Lansarea automobilului este programata pentru anul 2018, iar inginerii promit sa-l doteze cu tehnologii de ultima ora si un look total diferit fata de design-ul modelului actual.

Noul BMW seria 3: design

Noul BMW seria 3 va fi terenul unei revolutii stilistice pentru modelul mediu german. Conform publicatiei Autobild, lansarea noii generatii a lui BMW seria 7 a avut efectul unei revelatii asupra conducerii constructorului bavarez, aceasta luand decizia sa mearga si in cazul lui seria 3 pe calea unei schimbari radicale la exterior.

Revolutia insa nu se opreste la schimbarile stilistice exterioare. Astfel, noul BMW seria 3 va avea la baza platforma modulara CLAR. Tot ea este gazda noului seria 7, lansat anul acesta. Arhitectura va permite montarea pe masina a unei game foarte largi de unitati de propulsie. Este vorba nu doar despre clasicele benzinare si agregate diesel, ci si despre unitati hibride ori chiar full electric. Mai mult, versiunea electrica va iesi pe piata in 2018, concomitent cu modelul dotat cu propulsie clasica, iar in 2025, noul BMW seria 3 ar putea avea o varianta cu motor pe hidrogen.

Noul BMW seria 3 foto Autobild

Noul BMW seria 3: tehnologie

Cum am mai spus, noul BMW seria 3 va fi impachetat cu tehnologie de ultima ora. Pe langa aproape clasicele head up display si sistem multimedia cu comenzi vocale, neamtul va primi si un asistent de ambuteiaje. Acesta este in esenta un pilot automat ce va permite soferului practic sa nu participe la procesul de condus la viteze de pana in 60 km/h. Astfel, pe langa accelerari si franari, sistemul va mai fi capabil sa schimbe benzile ba chiar sa depaseasca alte masini. In plus, noul BMW seria 3 va fi dotat cu un asistent de parcare automata de generatie noua, dar mai important, softul masinii va fi updatat cu regularitate, incercadu-se astfel o reducere a vitezei cu care “imbatrandeste” automobilul.

Noul BMW seria 3 2018 schite

Noul BMW seria 3 – schite exclusiv Autobild

Citeste si:

Anvelope de iarna: top 5 cele mai bune cauciucuri iarna 2015-2016

Noul BMW seria 3 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul BMW seria 3 2018 schite Noul BMW seria 3 foto Autobild Noul BMW seria 3 foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *