Home » Noul BMW X7 2018: primul SUV BMW cu 7 locuri a fost confirmat » Noul BMW X7 2018: primul SUV BMW cu 7 locuri a fost confirmat

Noul BMW X7 2018: primul SUV BMW cu 7 locuri a fost confirmat

Noul BMW X7
HomeMarch 21, 2016 at 9:11 pm

Noul BMW X7, SUV-ul cu 7 locuri al companiei bavareze, va fi prezentat publicului in 2018, ori in 2019. Asta chiar daca o perioada buna de timp, se vorbea, ca noul model va debuta cel tarziu in 2017.

Acum e sigur, X7, SUV-ul cu trei randuri de scaune a celor de la BMW, va debuta in cel mult 3 ani. Mai mult, in cadrul unei conferinte, contructorul german a prezentat si o fotografie teaser cu viitorul model. Din pacate poza continea doar silueta lui X7 ascunsa sub o cuvertura semitransparenta. Prin urmare, exteriorul SUV-ului ramane in continuare un secret. Salvarea vine de la portalul motor.es, care a publicat cateva ilustratii cu noul BMW X7, fiind posibil ca versiunea de serie a masinii sa fie foarte apropiata de varianta propusa de site-ul spaniol.

Noul BMW X7: primele informatii

Majoritatea informatiilor cu caracter tehnic urmeaza inca sa fie descoperite. La moment, se stie doar ca noul BMW X7 va fi mai mare decat modelul X5, va primi trei randuri de scaune, iar la baza sa, se va afla platforma CLAR, comuna de altfel cu sedanul seria 7. Prin urmare, putem deduce ca SUV-ul avea sub capota o gama de motorizare in mare parte similara cu lista de propulsoare a lui 7 Series, incluzand aici chiar si o unitate V12.

Surse din cadrul companiei, spun ca noul BMW X7 va fi chiar mai luxos decat Seria 7. Spre exemplu, una din versiunile SUV-ul va fi dotata cu doar 4 scaune, ori mai bine zis fotolii separate, fiecare cu masaj, ventilare si multe alte chestii placute.

Ideea lanasarii unui SUV mare a fost lansata de BMW cu mult timp in urma, insa planurile bavarezilor au fost stricate de criza din 2008. Dezvoltarea unui rival pentru Range Rover, Mercedes-Benz GLS si Audi Q7 a inceput abia in primavara lui 2014, tot atunci fiind observate si primele prototipuri de teste pe drumurile din Germania.

Noul BMW X7 va urca pe liniile de productie ale uzinei BMW din Carolina de Sud, SUA, cel mai probabil in anul 2018. Constructorul intentioneaza sa comercializeze cel putin 45000 unitati anual, la preturi incepand cu 130.000 Euro.
Noul BMW X7

Noul BMW X7 – schite motor.es

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul BMW X7 foto Noul BMW X7

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *