Home » Noul Bugatti se va numi Chiron si este asteptat in 2016 » Noul Bugatti se va numi Chiron si este asteptat in 2016

Noul Bugatti se va numi Chiron si este asteptat in 2016

Noul Bugatti - simbol
HomeApril 29, 2015 at 9:39 pm

Noul Bugatti, urmasul renumitului Veyron, va purta numele Chiron, care l-a randul sau, ar trebui sa aduca brandul la un nou nivel tehnologic. 

Jurnalistii britanici, au facut rost de o portie proaspata de informatii referitoare la noul Bugatti. Acesta va fi mai puternic si mai rapid decat predecesorul sau, iar numele ales pentru viitorul hypercar, este menit sa aduca omagiu celui care a fost Louis Chiron – un pilot de curse renumit, ce a concurat inclusiv pe boliduri marca Bugatti.

Citeste: Top 5  cele mai bune camere auto DVR

Noul Bugatti Chiron: primele informatii despre motorizare

Autorii publicatiei britanice carmagazine.co.uk, nu au creat doar un prim desen render cu viitorul model, dar au reusit sa intre in si posesia unor informatii tehnice foarte importante. Astfel, noul Bugatti va avea sub capota motorul W16 de 8.0 litri al modelului Veyron, insa, specialistii au adus propulsorului cateva imbunatatiri semnificative. Drept urmare, agregatul discutat a ajuns sa livreze 1500 cai putere, iar noul Bugatti va face sprintul 0-100 km/h in 2.0 secunde, atingand intr-un final, viteza maxima de 463 km/h. Va amintim ca Veyron, se putea lauda cu “doar” 1200 cai putere, iar pentru a atinge prima 100 de km/h, erau nevoie de “eternele” 2.2 secunde.

Se zvonea, ca la un moment dat,  specialistii de la Volkswage intentionau sa lipseasca propolusor W16 de 2 cilindri, transformandu-l intr-un W14. Se pare insa, ca inginerii au renuntat la aceasta idee. Totusi, se mentioneaza ca Chiron va imprumuta de la Veyron doar 8 % din componente, restul, urmand sa fie dezvoltate de la 0, ori obtinute prin regandirea detaliilor de pe modelul Veyron.

Citeste: 3 GPS-uri ieftine ce merita cumparate in Romania

In prima etapa, se anuntasera ca noul Bugatti va fi prezentat in anul 2015, dar nu a fost sa fie. Acum insa, e aproape sigur ca hypercar-ul Chiron va vedea lumina zilei in 2016. Spunem asta pentru ca Bugatti a scos deja noul model la testele de drum, insa, a preferat sa il imbrace in caroseria batranului Veyron.

Noul Bugatti - render

Noul Bugatti Chiron pentru 2016 – poza exclusiv carmagazine.co.uk

Citeste si:

Apple Watch pentru automobile: Porsche sunt primii

Noul Bugatti pentru 2016

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Bugatti - render Noul Bugatti - simbol

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *