Home » Noul Defender se lanseaza in 2018 – Land Rover » Noul Defender se lanseaza in 2018 – Land Rover

Noul Defender se lanseaza in 2018 – Land Rover

Noul Defender - modelul vechi
HomeJune 26, 2017 at 5:41 pm

Noul Defender ar urma sa-si faca aparitia in anul 2018, viitoarea generatie a legendarului SUV va avea menirea sa pastreze clientii modelului scos recent de pe liniile de productie, dar sa si atraga cumparatori noi, in special tineri. Afirmatia apartine lui Gerry McGovern, unul din conducatorii Land Rover.

McGovern desi a mai adaugat ca debutul automobilului se afla la un orizont apropiat si asteptarea este foarte mare, nu a anuntat o data exacta. Exista insa voci in publicatiile online din Marea Britanie care afirma ca lansarea noului Land Rover Defender va avea loc in anul 2018. Se mai spune ca masina va primi un sasiu 100% din aluminiu, iar exteriorul va avea ceva in comun cu modelul Discovery. In plus, SUV-ul va fi disponibil cat in versiune cu baza scurta atat si in versiune cu baza extinsa.

Informatiile referitoare la gama de motoare sunt si ele foarte vagi. Se zvoneste doar noul Defender va fi propus cu motoare pe benzina si diesel de 2.0 litri in diferite configuratii de putere. Nu este exclusa introducerea in lista si a unei unitati V6 supraalimentate.

Constructorul englez are de indeplinit o sarcina extrem de complicata. Este aproape imposibil sa armonizezi brutalitatea vechiul Defender cu design-ul modern. Land Rover are in fata pericolul de a crea un model prea “soft”, care pe langa faptul ca nu va fi primit de vechii clienti, va mai si rivaliza cu modele Land Rover deja existente. Defender-ul nu a fost niciodata un automobil performant, iar confortul exista doar un pic mai mult decat deloc. Insa agresivitatea sa, capacitatile off-road exceptionale si simplitatea erau carateristicile care l-au facut extrem de popular, incepand inca de la prima generatie lansata in 1948 si pana la retragerea modelului in 2016. Cu alte cuvinte, contructorul trebuie sa retina ca Defender nu poate fi un Discovery cu garda la sol marita si cu un scut pentru motor mai gros. Defender este un model cu orbita proprie si un segment de piata distinct.

Citeste si:
Duster 2018: primele poze cu noua generatie a SUV-ului Dacia

Noul Defender - imagine simbol

Noul Defender vine in anul 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Defender - imagine simbol Noul Defender - modelul vechi

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *