Home » Noul Discovery 2016: noua generatie a SUV-ului Land Rover vine cu schimbari radicale » Noul Discovery 2016: noua generatie a SUV-ului Land Rover vine cu schimbari radicale

Noul Discovery 2016: noua generatie a SUV-ului Land Rover vine cu schimbari radicale

Noul Discovery 2016 foto
HomeNovember 11, 2015 at 5:10 pm

Avem la dispozitie primele schite cu noul Discovery 2016. Mai mult, am aflat si cateva informatii importante referitoare la noua generatie a legendarului SUV Land Rover.

Noul Discovery 2016: design

Ia priviti cum arata noul Discovery. Cam greu de recunoscut modelul cu care ne-am obisnuit, nu-i asa? Sa stiti ca cei de la Autoexpress anunta cu fermitate ca noul “Disco” va arata anume asa. Cu alte cuvinte, pentru a raspunde noilor norme ecologice si tendinte stilistice, caroseria SUV-ului va trece prin schimbari cat se poate de radicale. Din renumitul plafon in 2 trepte de inaltime practic nu va mai ramane nimic, iar geamurile laterale din zona porbagajului urmeaza si ele sa fie reduse in dimensiuni. Astfel, noul Discovery 2016 va primi un exterior asemanator in mare parte cu cel al mai miculului Discovery Sport – urmasul modelului Freelander.

In fata, schimbarile sunt de asemenea impresionante. Vorbim in special de liniile barei de protectie si de forma indrazneata atribuita blocurilor optice frontale. A devenit oare masina mai putin brutala? Nu. Brutalitatea a devenit ceva mai eleganta ori daca doriti, noul Discovery 2016 este un automobil de o eleganta brutala.

Chiar daca exteriorul va fi modificat, esenta si menirea masinii urmeaza sa ramana aceleasi. Noul Discovery 2016 va fi destinat in continuare transportarii confortabile a 7 persoane oriunde si oricand. Mai mult, fata de generatia anterioara se va observa o crestere a spatiului intre randurile de banchete.

Noul Discovery 2016: detalii tehnice

Producatorul promite ca noua generatie a lui Land Rover Discovery va avea o conduita de drum imbunatatita. Este vorba cat despre abilitatile de rulare pe asfalt atat si de capacitatile in off-road. Avem la dispozitie prea putine informatii referitoare la gama de motoare. Insa, conform surselor, noul Discovery 2016 va primi inclusiv propulsoare turbo Ingenium de 2 litri. E destul de probabil sa vedem si versiuni hibride ori chiar electrice. Cu toate astea, motoarele pe benzina si diesel cu capacitati sporite nu vor fi lasate uitarii, chiar acum cateva zile spionii suprinzand in timpul testelor versiunea dotata cu unitatea Jaguar turbo V6 de 3.0 litri.
Noul Discovery 2016 schite

Schite exclusiv Autoexpress.co.uk

Citeste si:

Noul Land Rover Discovery Sport: poze si detalii oficiale

Noul Discovery 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Discovery 2016 foto Noul Discovery 2016 schite

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *