Home » Noul Ford Galaxy pentru 2015 a debutat oficial online » Noul Ford Galaxy pentru 2015 a debutat oficial online

Noul Ford Galaxy pentru 2015 a debutat oficial online

Noul Ford Galaxy 2015
HomeApril 3, 2015 at 12:30 pm

Noul Ford Galaxy (ruda apropiata a modelului S-Max lansat in toamana trecuta), a fost prezentat oficial online. Coleg de platforma cu Mondeo, noua generatie a lui Ford Galaxy a devenit mai confortabila, mai inteligenta, mai sigura, mai economica, pe scurt – mai buna.

Suspensiile imprumutate de la Mondeo, au primit setari personalizate pentru noul Ford Galaxy. Ca si inainte, automobilul poate fi dotat cu amortizoare adaptive in 3 regimuri, acum insa, schimbarile de regimuri sunt insotite si de modificari in functionarea directiei.

Noul Ford Galaxy pentru 2015: motorizari

Gama de motoare va fi compusa din agregate testate deja pe alte modele Ford. Lista de unitati pe benzina incepe cu EcoBoost-ul de 1.5 litri – 160 cai putere, 250 Nm cuplu maxim. Acesta va fi urmat de motorul din aceeasi familie, de 2.0 litri ce produce 240 cai putere si 345 Nm. Gama propulsoarelor diesel are la baza unitatea 2.0 TDCI, care este oferita cu 4 versiuni de putere: 120, 150, 180 si 210 cai putere. Ultimul printre altele, este asistat de 2 turbocompresoare, iar consumul mixt nu ar trebui sa depaseasca 5,5 litri de motorina la 100 de km. Totusi, cel mai mai agil este agregatul EcoBoost de 2.0 litri. Cu el, noul Ford Galaxy termina sprintul 0-100 de km/h in 8,4 secunde si poate atinge o viteza maxima de 222 km/h. Toate motorizarile vin insotite de sistemele start/stor si recuperare a energiei in timpul franarii.

Noul Ford Galaxy 2015 spate

Cele mai bune aspiratoare de mana ce pot fi utilizate in masina: top 10

Noul Ford Galaxy pentru 2015: interior

Constructorul nu a pus la dispozitie dimensiunile noului model, in schimb, promite viitorilor cumparatori mai mult spatiu, dar si mai multe optiuni de configurare a salonului. Grija pentru pasageri se manifesta printr-o izolare fonica imbunatatita, o instalatie de aer conditionat mai eficienta, dar si prin geamurile capabile sai protejeze pe cei aflati in habitaclu de cladura si razele ultra-violete provenite de la soare.

Noul Ford Galaxy 2015 interior

Noul Ford Galaxy promite si multe surprize la capitolul siguranta. Asta pentru ca noua generatie a MPV-ului american este dotata in premiera cu airbag-uri laterale pentru randul 2 de scaune, “cortine” pentru toate randurile de banchete si airbag-uri pentru genunchii soferului.

Senzori de parcare ieftini: recomandari si pareri

In trafic, conducatorul va fi asistat de un sistem de recunoastere a pietonilor si camera frontala Front Split cu unghiul de vizualizare de 180 de grade. Noul Ford Galaxy, se mai poate lauda cu un sistem de parcare automata, un asistent pentru monitorizarea zonelor moarte si un limitator inteligent de viteza.

Noul Ford Galaxy 2015 lateral

Noul Ford Galaxy 2015

Citeste si:

Noua generatie a lui Ford S-Max asteptata la vara

Noul Ford Galaxy

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Ford Galaxy 2015 Noul Ford Galaxy 2015 interior Noul Ford Galaxy 2015 lateral Noul Ford Galaxy 2015 spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *