Home » Noul Ford Turneo Custom facelift: schimbari importante la interior » Noul Ford Turneo Custom facelift: schimbari importante la interior

Noul Ford Turneo Custom facelift: schimbari importante la interior

Noul Ford Turneo Custom facelift fata
HomeJuly 8, 2017 at 9:09 am

A fost lansat noul Ford Turneo Custom facelift. VAN-ul ce poate transporta 9 pasageri a primit un interior redesenat si cateva schimbari exterioare.

Modelul Ford Turneo Custom se alfa pe piata din anul 2012, si de atunci nu a trecut prin schimbari fundamentale. Unele modificari au fost totusi aplicate, iar printre ele se numara o noua linie de propulsie bazata pe unitatea diesel 2.0 EcoBlue. Aceasta urmeaza sa inlocuiasca cu timpul propulsorul 2.2 TDCi din gama producatorului american. Acum insa a venit timpul unui facelift complet.

Noul Ford Turneo Custom facelift: schimbari stilistice

Partea frontala a lui Turneo Custom a primit blocuri optice cu elemente LED, iar versiunile superioare vor fi dotate cu lumini xenon. Restilizate au mai fost grila radiatorului si bara frontala. In spate insa automobilul a ramas neschimbat.
La interior imbunatatirile sunt mult mai vizibile. Producatorul a spus adio butonoanelor fizice de la sistemul de multimedia, acestea fiind inlocuite cu un afisaj tactil cu diagonala de 8 inch. Sub ecran a fost integrata o cutie mare de depozitare cu capac glisant.

Noul Ford Turneo Custom facelift foto

Noul Ford Turneo Custom facelift: aspecte tehnice

VAN-ul a fost dotat cu un nou motor diesel de 2.0 litri, oferit in 3 versiuni de putere: 105, 130 si 170 cai putere. Lor li se adauga o cutie de viteze mecanica in 6 trepte, mostenita de la versiunea veche, plus transmisia automata SelectShift, propusa in premiera pentru Turneo Custom, insa care va fi disponibila doar pentru versiunea de 170 cai putere. Tot in calitate de optiune va fi oferit si un sistem de suspensii pneumatice pentru axa spate.

Noul Ford Turneo Custom facelift mai are in activul sau si o lista impunatoare de asistenti electronici meniti sa sporeasca siguranta la drum. Printre acestea se regaseste o functie ce urmareste zonele oarbe chiar si atunci cand iesiti cu spatele din locul de parcare.

Preturile noului Turneo Custom inca nu au fost anuntate.

Noul Ford Turneo Custom facelift lateral

Citeste si:

Noul BMW X3 a debutat oficial

Noul Ford Turneo Custom facelift 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Ford Turneo Custom facelift fata Noul Ford Turneo Custom facelift foto Noul Ford Turneo Custom facelift lateral

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *