Home » Noul Mercedes CLS facelift vine in 2014 cu schimbari importante » Noul Mercedes CLS facelift vine in 2014 cu schimbari importante

Noul Mercedes CLS facelift vine in 2014 cu schimbari importante

Noul Mercedes CLS facelift lateral
HomeJune 18, 2014 at 6:23 pm

Noul Mercedes CLS facelift a fost desecretizat oficial chiar de compania din Stuttgart. Modelul ce e asteptat in showroom-uri la finele anului 2014, a primit o serie de schimbari stilistice, dar mai important, cateva unitati de propulsie noi.

Compania Mercedes-Benz a prezentat oficial primele informatii si poze cu noul CLS facelift. Automobilul va debuta in cadrul festivalului vitezei din Goodwood, ce se va deschide pe 26 iunie 2014.

Noul Mercedes CLS facelift: design

Chiar daca oficial se vorbeste despre un facelift, diferentele stilistice dintre noua versiune si modelul actual, sunt destul de greu de sesizat, mai ales pentru un nestiutor. Primul lucru ce atrage atentia sunt blocurile optice frontale. Acestea, chiar si pentru versiunea de baza a noului CLS, lumineaza exclusiv pe baza de LED-uri, iar versiunile superioare vor putea fi dotate cu sistema Multibeam. Aceasta are la baza 4 blocuri de control, care in dependenta de datele livrate de sistema de navigatie si de camerele video din oglinzile retrovizoare, poate schimba parametrii de functionare a farurilor de pana la 100 de ori pe secunda. Mercedes-Benz afirma ca noile blocuri optice sporesc distanta de iluminare cu 20%. Toate astea, fara a orbi soferii ce vin pe contrasens.

Noul Mercedes CLS facelift

La interior, schimbarile sunt de asemenea limitate. Spre exemplu, observam un nou monitor pe consola centrala, – de 8 inch de data asta, un volan usor modificat si cateva schimbari la formele geometrice ale bordului.

Noul Mercedes CLS facelift panou de bord

Noul Mercedes CLS facelift: motorizari

Spre fericirea fanilor, imbunatatirile de sub capota sunt ceva mai substantiale. Noul Mercedes CLS facelift vine cu o noua unitate diesel de 2,1 litri, disponibila in 2 versiuni. Prima ofera 170 cai putere si 400 Nm de cuplu motor (CLS 220 BlueTEC), iar cea dea doua, 204 cai putere si 500 Nm CLS 250 BlueTEC. Agregatul V6 de 3,0 litri produce pentru Mercedes-Benz CLS 350 BlueTEC 258 cai putere si 620 Nm de cuplu maxim.

Mai mult de atat, benzinarele au primit si ele o unitate noua. E vorba despre noul V6 twin-turbo, de 3,0 litri ce dezvolta 333 cai putere si 480 Nm. Acesta vine sa scoata din gama neamtului versiunea CLS 350 CGI si sa o introduca pe CLS 400. Aceasta este urmata de CLS 500 cu un agregat de 408 cai putere, iar in topul gamei vor fi plasate 2 versiuni AMG dotate cu un V8 twin-turbo ce va livra in dependenta de setari 557 ori 585 cai putere.

Noul Mercedes CLS facelift modelul Shooting break

Se mai cunoaste ca noul Mercedes CLS facelift in versiunile CLS 220 BlueTEC, CLS 250 BlueTEC, CLS 350 BlueTEC si CLS 500, de acum inainte vor fi echipate cu cutia de viteze automata 9G Tronic. Din pacate, nu s-a anuntat ce transmisie va primi versiunea CLS 400.

Noul Mercedes CLS facelift toata gama

Noul Mercedes CLS facelift va debuta peste cateva zile, in cadrul festivalului de la Goodwood, iar startul vanzarilor este planificat pentru toamna anului 2014.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori

Noul Chevrolet Camaro este asteptat in 2016

Noul Mercedes CLS facelift

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Mercedes CLS facelift interior Noul Mercedes CLS facelift lateral Noul Mercedes CLS facelift modelul Shooting break Noul Mercedes CLS facelift panou de bord Noul Mercedes CLS facelift toata gama Noul Mercedes CLS facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *