Home » Noul Mercedes S class: primele imagini » Noul Mercedes S class: primele imagini

Noul Mercedes S class: primele imagini

HomeJanuary 30, 2013 at 11:15 am

Spionii au reusit sa faca primele poze cu noul Mercedes S class. De data asta interiorul masinii era aproape in totalitate descoperit, in schimb exteriorul era inca camuflat. Debutul oficial al noului model va avea loc in cadrul salonului auto de la Geneva. Relateaza portalul AutoSpies

Noul Mercedes S class: dotari

Deja se stie ca numarul asistentilor electronici al noului Mercedes va fi foarte mare. Automobilul va fi dotat cu camere de luat vederi, cat interioare atat si exterioare, cruise-control adaptiv, sistema ce va recunoaste pitonii si va frana brusc in caz de necesitate, de asemenea vor aparea faruri din spate noi capabile sa-si schimbe regimul de lucru in dependenta de conditiile externe.

Noul Mercedes S class: motorizare

Conform infrmatiilor preeliminare, noua generatie al sedanului de lux va fi mai lunga, iar gama de motoare va include cat versiuni foarte puternice atat si variante mai econome.

Daca e sa discutam mai amanuntit, atunci putem presupune ca noul Mercedes S Class va imprumuta aproape integral linia de propulsoare de la deja existentul CL Class. Astfel, conform unor zvonuri noul model va primi exclusiv motoare turbo. Spre exemplu, S550 ar putea fi dotat cu un V8 twin-turbo de 429 cai putere, iar S600 de asemenea cu un twin-turbo, dar deja in 12 cilindri si care este capabil sa dezvolte 510 cai putere. Pentru modelul S63 AMG, e pregatit propulsorul V8 de 5,5 l si 550 cai putere.

Cum am spus si anterior vor exista si versiuni mai econome, dotate cu motoare in 6 si chiar 4 cilindri, toate propulosarele enumerate pana acum vor functiona impreuna cu o cutie de viteze automata, in 9 trepte.

Noul Mercedes S class interior

Mercedes S Class 2013: Cand? si Cat?

Vanzarile noului model vor lua startul in 2014, pretul pentru acesta va fi comunicat adaugator mai aproape de acest moment.

Citeste si asta:
Mercedes E 63 AMG: poze şi detalii

Noul Mercedes S class 2013

Galerie de Imagini

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *