Home » Noul Mercedes S class va fi lansat peste cateva saptamani » Noul Mercedes S class va fi lansat peste cateva saptamani

Noul Mercedes S class va fi lansat peste cateva saptamani

Noul Mercedes S class
HomeMay 1, 2013 at 12:17 pm

Spre sfarsitul lunii mai a anului curent, noul Mercedes S class (W222) va fi prezentat publicului larg in toate amanuntele. Atunci vom analiza detaliat modelul, iar in luna iulie vor avea loc primele demonstratii de drum a modelului business care ar trebui sa devina un punct de reper pentru multi alti producatori.

La moment dispunem de cateva imagini spion si o oarecare cantitate de informatii – o parte oficiala , o parte mai putin.

Noul Mercedes S class va avea o caroserie fabricata integral din aluminiu si alte material de inalta rezistenta. Inginerii Mercedes au reusit cresterea rigiditatii la torsiune cu 14%, iar rigiditatea la curbarea verticala si laterala a crescut cu 11% respectiv 17%.

Noul Mercedes S class: motorizare

Noul Mercedes S Class va imprumuta aproape integral linia de propulsoare de la deja existentul CL Class. Astfel, conform unor zvonuri noul model va primi exclusiv motoare turbo. Spre exemplu, S550 ar putea fi dotat cu un V8 twin-turbo de 429 cai putere, iar S600 de asemenea cu un twin-turbo, dar deja in 12 cilindri si care va fi capabil sa dezvolte 510 cai putere. Pentru modelul S63 AMG, e pregatit propulsorul V8 de 5,5 l si 550 cai putere.

Vor exista si versiuni mai econome, dotate cu motoare in 6 si chiar 4 cilindri, toate propulosarele enumerate pana acum vor functiona impreuna cu o cutie de viteze automata, in 9 trepte.

Desigur va exista si o varianta hybrid pentru noul S Class, aceasta va fi compusa dintr-un motor clasic de 3,2 si unul electric pe baterii. Un asemenea automobil va avea un consum mixt de doar 3,22 l benzina la 100 km, iar acceleratia pana la prima 100 km/h va dura in jur de 5,5 secunde.

Citeste si asta:

Mercedes CLA 45 AMG: primele imagini

Mercedes GLA: primele imagini

Cea mai ieftina rovinieta – oferta speciala emag.ro

Noul Mercedes S class

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Mercedes S class Noul Mercedes S class interior Noul Mercedes S class spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *