Home » Noul Mercedes Sprinter se lanseaza in 2018: foto » Noul Mercedes Sprinter se lanseaza in 2018: foto

Noul Mercedes Sprinter se lanseaza in 2018: foto

Noul Mercedes Sprinter 2018
HomeSeptember 27, 2017 at 2:16 pm

Noul Mercedes Sprinter este asteptat in anul 2018. Pentru a oferi o intelegere a felului in care va arata noua generatie a VAN-ul german, producatorul a pus la dispozitie o schita prima schita oficiala.

Noul Mercedes Sprinter: primele informatii

Noul Sprinter va primi un exterior fara schimbari radicale, insa multe ajustari sunt facute in linie cu design-ul celor mai recente modele Mercedes. In plus, VAN-ul se va alege si cu cele mai noi tehnologii pentru siguranta rutiera.

La interior, producatorul promite imbunatatiri serioase. Habitaclul va fi mai incapator in toate dimensiunile si va primi un bord complet redesenat. Mercedes afirma ca va dota automobilul nu doar cu un set de functii menit sa sporeasca siguranta celor aflati in masina, dar si cu asistenti pentru monitorizarea celorlalti participanti la trafic.

Noul Mercedes Sprinter aduce cu sine si intreruperea colaborarii cu VW in segmentul VAN-urilor. Asta dupa ce noul Crafter a fost creat impreuna cu specialistii MAN, iar productia s-a a fost lansata in Polonia.

Noul Mercedes Sprinter va fi produs la 3 fabrici, 2 in Germania si una in Statele Unite. In SUA, Mercedes intentioneaza sa organizeze un ciclu de productie complet, pentru a evita taxele de import impuse de guvernul american.

Noul Sprinter va debuta oficial in prima jumatate a anului 2018, iar clientii din Europa sunt primii l-a care va ajunge automobilul.

Noul Mercedes Sprinter 2018

Noul Mercedes Sprinter 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Noul Mercedes Sprinter 2018

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *