Home » Noul Mini Cooper 2014: primele imagini » Noul Mini Cooper 2014: primele imagini

Noul Mini Cooper 2014: primele imagini

Noul Mini Cooper 2014 2
HomeSeptember 30, 2013 at 4:46 pm

Anterior spionii ne oferisera sansa sa vizualizam noul Mini Cooper lipsit de orice camuflaj. Acum insa, a venit randul pozele oficiale.

Noul Mini Cooper: design

Noul hatchback are faruri frontale noi unde au aparut sectiuni LED, o alta grila a radiatorului, alta bara frontala si o capota modificata. In spate s-au schimbat de asemenea bara de protectie si farurile.

La interior avem schimbari ceva mai radicale. Astfel, vitezometrul si turometrul traditional plasate pe centrul bordului si-au modificat locatia, ajungand la locul lor obisnuit pentru majoritatea automobilelor – in spatele volanului. Partea centrala a panoului de bord va fi in continuare rotunda, doar ca acum acolo va fi amplasat monitorul sistemului de multimedia.

Noul Mini Cooper 2014

Noul Mini Cooper: tehnologie

Noul Mini Cooper vine cu o lista intreaga de asistenti electronici meniti sa faca condusul mai captivant ori mai relaxant – in dependenta de dorinta soferului. Astfel, monitorul instalat pe centrul bordul va controla sistemul de multimedia, plus va oferi cateva functii de infotainment. Tot cu ajutorul acelui monitor se poate face conexiunea cu sistemele MINI Connected. Acestea sunt compatibile cu sistemul de operare Android si cu marea majoritate a aplicatiilor destinate acestuia.

Noul Mini Cooper ofera 3 moduri de conducere, care pot fi schimbate cu un comutator situat undeva la baza volanului. Cele 3 moduri se numesc MID, SPORT si GREEN.

Noul Mini Cooper 2014 consola centrala

Noul Mini Cooper: motorizare

Noul Mini Cooper are la baza platforma UKL de la BMW. Desi anterior am anuntat ca gama de motoare va include 2 unitati, se pare totusi ca noul Mini va gazdui si un al treilea propulsor – diesel. De fapt nu e chiar al treilea, e chiar primul, pentru ca acesta va intra in lista de dotari ale modelului de baza. Astfel noul Mini Cooper in versiune standart va fi echipat cu o unitate diesel de 1.5 l, gata sa livreze 116 cp. Urmatoarea unitate este deja un benzinar, cu 3 cilindri in linie si o cilindree de 1499 centimentri cubi, capabil sa ofere 136 cp si 220 Nm de cuplu motor. In topul gamei se afla propulsorul de 2.0 l, gata sa asigure 192 cp si 280 Nm de cuplu motor. Transmisia va fi asigurata in mod normal de o cutie de viteze manuala cu 6 trepte ori de una automata cu acelasi numar de trepte. Dar, printr-o comanda speciala poate fi obtinuta o cutie de viteze automata cu 8 trepte.

Noul Mini Cooper 2014 motor

Noul Mini Cooper 2014 in motion

Noul Mini Cooper 2014 lateral

Noul Mini Cooper a fost prezentat publicului larg astazi –  18 noiembrie, iar vanzarile vor lua startul in primavara anului viitor.

Citeste si asta:

BMW 2 series va fi disponibil in 2014

Noul Subaru WRX 2014: primele poze

Navigatie GPS ieftina

Noul Mini Cooper

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Noul Mini Cooper 2014 2 Noul Mini Cooper 2014 consola centrala Noul Mini Cooper 2014 interior Noul Mini Cooper 2014 lateral Noul Mini Cooper 2014 spate Noul Mini Cooper 2014 Noul Mini Cooper 2014 in motion Noul Mini Cooper 2014 motor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *