Home » Noul minivan Citroen Spacetourer 2016 vine la Geneva: foto » Noul minivan Citroen Spacetourer 2016 vine la Geneva: foto

Noul minivan Citroen Spacetourer 2016 vine la Geneva: foto

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016
HomeFebruary 5, 2016 at 5:16 pm

A fost prezentat noul minivan Citroen pentru anul 2016. Modelul poarta numele Spacetourer si urmeaza sa fie aratat publicului larg la Geneva, in luna martie. 

Noul minivan Citroen SpaceTourer are la baza o noua versiune a platfomei EMP2, arhitectura ce a debutat initial pe Peugeot 308.

De la platforma EMP2, noul SpaceTourer a imprumutat partea frontala unde se afla propulsorul, in rest insa, automobilul a primit componente noi. Minivan-ul, va fi oferit cu 2 ampatamente: 2,92 si 3,27 metri. Pe baza lor, au fost create 3 versiuni de caroserie: XS – cu lungimea de 4,6 metri, pe ampatamentul scurt; M – cu lungimea totala de 4,95 metri, pe ampatamentul lung; si XL – cu lungimea totala de 5,3 metri, cu ampatamentul lung.

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 foto

Cat despre variantele de dotari, noul minivan Citroen SpaceTourer urmeaza sa fie prezenat cu 2 optiuni configurare: standart si business. Varianta standart presupune echiparea masinii cu 2, 7 sau 8 locuri pentru pasageri, iar toate scaunele cu exceptia celui de sofer, vor putea fi rabatate.

Varianta Citroen SpaceTourer Business, are intre 5 si 9 locuri pentru pasageri, configuratia cu 9 lucuri fiind disponibila si pentru versiunea cu amapatament mic. Se presupune ca aceasta va fi destinata in special firmelor de taxi si celor ce transfera pasagerii de la aeroport spre hotel si invers.

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 interior foto

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016: motorizari

Pentru Citroen SpaceTourer sunt pregatite 4 motorizari diesel, ce dezvolta: 95, 115, 150 si 180 cai putere. Unitatea de 95 cai putere vine insotita de o transmisie manuala sau de un robot in 6 trepte, urmatoarele doua, pot fi achizitionate doar cu transmisie manuala, iar motorizarea de top, vine cu o cutie de viteze automata in 6 rapoarte.

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 interior

Noul SpaceTourer este prima masina din segment a carei portiera laterala poate fi deschisa de la distanta. Tehnologia este similara cu cea utilizata la deschiderea portbagajului, astfel soferul trebui sa dea cu piciorul sub bara spate, iar usa laterala spate din partea soferului, se va deschide automat.

Noul minivan Citroen SpaceTourer este rezultatul proiectului comun, realizat de PSA Peugeot Citroen impreuna cu Toyota. Acelasi model va fi vandut cu numele Peugeot Traveller si Toyota Proace. Asamblarea masinilor, va fi organizata in orasul Valenciennes, Franta.

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 spate

Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 foto Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 interior Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 interior foto Noul minivan Citroen SpaceTourer 2016 spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *