Home » Noul Nissan Juke va fi si mai neobisnuit » Noul Nissan Juke va fi si mai neobisnuit

Noul Nissan Juke va fi si mai neobisnuit

Nissan Juke - Noul Nissan Juke
HomeJanuary 5, 2014 at 3:08 pm

Avem la dispozitie cateva detalii despre noul Nissan Juke 2. Acestea au fost dezvaluite de designerul sef al companiei nipone – Shiro Nakamura, intr-un interviu acordat portalului What Car.

Prima si cea mai importanta noutate tine de exteriorul Nissan Juke 2. Conform Shiro Nakamura, noul Nissan Juke va fi de asemenea un model cu un exterior neobisnuit, chiar daca acest lucru nu este pe placul tuturor. Nakamura a mai adaugat ca Juke 2 va suferi niste modificari la fel de spectaculoase ca crossover-ul Qashqai.

E destul de probabil ca noul Nissan Juke sa imprumute platforma si gama de motoare a modelului Micra.

Chiar daca alte informatii lipsesc, se stie ca termenul de lansare al noului model este anul 2016.

Va amintim ca prima generatie Nissan Juke a fost lansata in luna martie a anului 2010. Modelul s-a evidentiat imediat printr-un design iesit din tipare, care a fost laudat de unii si hulit de marea majoritate. Cu toate acestea, masina inregistreaza vanzari destul de bune. In Romania pretul minim pentru un Juke este de 15.490 euro.

Noul Nissan Juke facelift vine la Paris

Noul Nissan Juke facelift vine sa sustina succesul modelului actual si probabil sa pregateasca terenul pentru Juke 2, asteptat in 2016.

Spionii au suprins versiunea restilizata a masinii in timpul testelor de drum, respectiv avem si primele poze la dispozitie cu noua versiune.

Sesizam din fotografii ca forma neobisnuita a farurilor nu a disparut nicaieri, totusi blocurile optice vor suferi unele schimbari. Acelasi lucru este valabil pentru grila radiatorului si pentru bara de protectie frontala. Observam ca si oglinzile au fost camuflate. Probabil constructorul nu doreste sa aflam ca acestea au fost echipate cu indicatori de directie. Modificari la blocurile optice si la bara de protectie au fost efectuate si in spatele masinii. Cu toate astea, noul Nissan Juke facelift a pastrat formele bine cunoscute ale versiunii curente.

Noul Nissan Juke 2014 facelift

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Nissan Qashqai – oficial

Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt

Noul Nissan Juke 2

Galerie de Imagini

Slide 1
Nissan Juke - Noul Nissan Juke

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *