Home » Noul Nissan Navara 2015: noua generatie debuteaza oficial in Europa » Noul Nissan Navara 2015: noua generatie debuteaza oficial in Europa

Noul Nissan Navara 2015: noua generatie debuteaza oficial in Europa

Noul Nissan Navara 2015 imagini
HomeAugust 24, 2015 at 10:29 pm

Noul Nissan Navara 2015 in versiunea sa europeana, va fi lansat public in luna septembrie, la Frankfurt. Spre fericirea noastra insa, niponii au decis sa prezinte detaliile si imaginile cu noua generatie a lui Navara fara sa mai astepte evenimentul din Germania.

Automobilul a primit un exterior aflat in concordanta cu stilul corporativ ale ultimelor modele Nissan. Plus la toate, inginerii au lucrat si la componentele tehnice ale automobilului.

Pozele oficiale si detaliile pick-ului nipon s-au lasat un pic asteptate, Nissan preferand sa lanseze cateva imagini teaser inaintea celor oficiale. Dupa asta a urmat debutul versiunii cu volanul pe dreapta, modelul european urmand a fie lansat ceva mai tarziu. Astazi e ziua cea mare, noul Nissan Navara 2015 destinat pietii din Europa, a fost prezentat oficial. Cum era si de asteptat, “europeanul” este in marea s-a parte identic modelului asiatic.

Noul Nissan Navara 2015 informatii

Noul Nissan Navara 2015: exterior

Noul Nissan Navara 2015 are un exterior ce se incadreaza perfect in linia stilistica lansata de modelele Qashqai si X-trail. Desenul caroseriei a devenit mai calm, grila radiatorul reprezinta o litera “V” executata din crom, iar luminile diurne au la baza becuri de tip LED. Modificarilor au mai fost supuse barele de protectie si capota pick-up-ului. Mai mult, noul Navara vine si cu 2 nuante pentru caroserie ce nu sunt disponibile pentru modelul actual – The Earth Bronze si Savannah Yellow.

Noul Nissan Navara 2015 Romania

Noul Nissan Navara 2015: interior

Interiorul “camionetei” japoneze a fost imbunatatit substantial. In locul habitaclului saracut prezent la generatia actuala, noul Nissan Navara 2014 vine cu tapiterie din piele, insertii din aluminiu, materiale mai calitative la bord si un sistem de multimedia evoluat. Cel din urma e conectat la un monitor integrat in consola centrala, iar in spatele volanului, specialistii Nissan au montat un ecran de asistenta ce poate afisa nivelul carburantului, unele detalii despre navigatie, temperatura etc.

Noul Nissan Navara 2015: dimensiuni

Pentru un model cu destinatie utilitara dimensiunile habitaclului au importanta secundara. Mult mai importante sunt capacitatile de incarcare si tractare. Noul Nissan Navara 2015 cu cabina singla, vine cu o bena de 1788 mm in lungime, o capacitate de incarcare de 1000 kg, si una de tractare de 3.500 kg. Pentru versiunea cu cabina dubla, bena are 1578 mm in lungime.

Noul Nissan Navara 2015 bena mai mare

Noul Nissan Navara 2015: motorizari

Noul Navaro vine cu 3 versiuni de motorizare. Primele doua au la baza o unitate diesel de 2.3 litri, ce poate livra 163 cai putere si 403 Nm de cuplu motor ori 190 cai putere si 450 Nm de cuplu motor. A treia versiune are la baza un agregat pe benzina de asemenea de 2,3 litri, despre care insa nu se cunoaste mai nimic. Nissan se lauda ca a reusit sa reduca consumul de combustibil pentru toate versiunile de motorizari cu aproape 11 %. Unitatile de propulsie vor putea fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte ori la una automata in 7 rapoarte. Noul Nissan Navara 2015 va avea si o serie de asistenti electronici meniti sa vina in ajutorul soferului in situatiile mai dificile. Astfel, automobilul va fi dotat cu sistemele Hill Descent Control, Hill Start Assist, Vehicle Dynamic Control si Active Brake Limited Slip.

Noul Nissan Navara 2015 foto

Noua Nissan Navara 2015

Citeste si:

Cel mai bun SUV 4×4 ce marita cumparat SH: top 10

Noul Nissan Navara 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noul Nissan Navara 2015 bena mai mare Noul Nissan Navara 2015 foto Noul Nissan Navara 2015 imagini Noul Nissan Navara 2015 informatii Noul Nissan Navara 2015 Romania

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *