Home » Noul Phantom 2017: 10 informatii de interes general » Noul Phantom 2017: 10 informatii de interes general

Noul Phantom 2017: 10 informatii de interes general

Noul Phantom 2017
HomeAugust 2, 2017 at 12:23 pm

Acum cateva zile, in cadrul unui eveniment special, a fost desecretizat oficial noul Phantom 2017, a opta generatie a limuzinei produsa de Rolls-Royce si totodata cel mai luxos automobil din lume. Cum era si de asteptat exteriorul masinii nu a trecut prin schimbari radicale, noul model pastrand look-ul ce la facut celebru decenii la rand.

Noul Phantom 2017: 10 informatii de interes general

1. Motorizare – gata cu motoarele aspirate natural. Sedanul are sub capota un propulsor turbo, V12, cu volumul de 6.75l si 573 cai putere (900 Nm). Agregatul este conectat la o transmisie automata, marca ZF, cu 8 trepte.
2. Tehnologie avansata. Lista dotarilor standard include un sistem de vedere panoramica cu 4 camere, sistem vedere pe timp de noapte, pilot automat si asistenti ce pot avertiza practic despre orice: pietoni pe partea carosabila, parasirea benzii, pericol de impact etc..
3. Cea mai silentioasa masina din lume. Producatorul afirma ca noul Phantom 2017 este cea mai silentioasa masina din lume, rezultatul fiind atins datorita celor 130 de kg de material fonoabsorbant, aplicat elementelor caroseriei.

Noul Phantom 2017 interior
4. O adevarata arta inginereasca. Phantom VIII este construit pe o platforma nou, din aluminiu, care poarta denumirea: “Arhitecture of Luxury”. Arhitectura ofera cu 30% mai multa rigiditate decat vechiul model si un sistem de suspensii pneumatice complet nou.
5. In noul Phantom 2017 poti dormi. Cumparatorii pot comanda scaune personalizate, oferta incluzand si fotolii pentru somn. Inca o noutate este faptul ca intre cele doua scaune din spate, a fost instalat un spatiu racit pentru pastrarea bauturilor, plus loc pentru depozitarea paharelor.
6. Aproape toate elementele masinii au incalzire. Noul model vine cu incalzire pentru cea mai mare parte din suprafetele habitclului. Printrele acestea se gasesc cotierele de la portierele frontale, cotiera consolei centrale si toate cotierele din spate.
7. Fara plastic. Interiorului lui Phantom 2017 este lipsit de plastic. Toate butoanele si manivelele sunt facute din metal, sticla ori sunt acoperite cu piele.

Noul Phantom 2017 bord
8. Portierele se inchid fara zgomot. Dupa ce pasagerul si-a ocupat locul, soferul trebuie doar sa atinga senzorul de pe portiera si aceasta se va inchide in mare liniste, lasand toata agitatia inafara. Acest efect are si un nume propiu – Embrace.
9. Placere de la condus. Noul sistem de suspensii asigura un control extraordinar asupra fortelor laterale si longitudinale. Inginerii mai promit o conduiuta de drum ideala, performanta ce este asigurata inclusiv de rotirea tuturor celor 4 roti.
10. Noul Phantom VIII este doar inceputul. Platforma proiectata de inginerii Rolls-Royce va putea gazdui in viitor orice nou model, indiferent de dimensiunile, masa si caracteristicile sale. Crossover-ul Cullinan si viitoarele generatii Ghost, Wraith si Dawn, toate vor avea la baza platforma Arhitecture of Luxury.

Noul Phantom 2017 habitaclu

Productia noului Phantom va incepe la fabrica din Sussex, acolo unde in ultimii 13 ani s-a produs vechea generatie. In Marea Britanie, pretul de start al noului model va fi de 400.000 lire. Se mai stie ca noul Phantom va fi disponibil doar in caroserie sedan.

Noul Phantom 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Phantom 2017 bord Noul Phantom 2017 habitaclu Noul Phantom 2017 interior Noul Phantom 2017

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *