Home » Noul Renault Koleos 2016: primele poze si informatii » Noul Renault Koleos 2016: primele poze si informatii

Noul Renault Koleos 2016: primele poze si informatii

Noul Renault Koleos 2016
HomeApril 22, 2016 at 9:51 am

Primele fotografii cu noul Renault Koleos au fost lansate oficial. Pozele au fost puse la dispozitie chiar de producatorul francez, mentionandu-se ca noua generatie a SUV-ului Renault va debuta in cadrul salonului auto de la Beijing, a caror usi se vor deschide la 25 aprilie 2016.

Pana nu demult, se credea ca noul model va purta numele Maxthon, dar se pare ca producatorul a decis pastrarea numelui Koleos.

Noul Renault Koleos 2016: design

Noul Renault Koleos are un exterior executat in stilul Talisman/Megane 4. SUV-ul a primit blocuri optice similare in mare parte celor de pe modele amintite mai sus, dar si o grila fronta cu sigla de dimensiuni sporite.

Interiorul lui Koleos 2016 ramane inca necunoscut. Totusi, cu o mare doza de siguranta, putem presupune ca habitaclul SUV-ului va fi si el asemanator modelelor prezentate recent de marca franceza. Prin urmare, ne asteptam la un afisaj impunator pe centrul bordului, si la ceasuri de bord digitale cu vitezometrul si turometrul amplasate in acelasi cadran.

Cat despre numarul de locuri din salon, desi se zvonea ca noul Renault Koleos va oferi spatiu si scaune pentru 7 persoane, ultimele informatii indica altceva. Se pare ca SUV-ul va fi oferit exclusiv in configuratie 5 seats.

Noul Renault Koleos 2016: motoare si alte aspecte tehnice

Noul Renault Koleos este construit pe platforma CMF, arhitectura ce sta la baza SUV-ului Nissan X-Trail. Crossover-ul francez va fi dotat cu motoare pe benzina si diesel de 1,6 litri, ce produc un maxim de 160 cai putere.

Versiunile de transmisie nu au fost facute publice, dar credem ca noul Koleos va fi oferit cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, iar in calitate de alternativa, va fi propusa o unitate automata cu acelasi numar de trepte.

Noul Renault Koleos 2016 foto

Data lansarii in Europa si preturile pentru noul Renault Koleos nu sunt cunoscute, dar presupunem ca acesta va fi un pic mai scump decat X-Trail. Amintim ca SUV-ul Nissan incepe in Romania de la aproximativ 26400 Euro.

Noul Renault Koleos 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Renault Koleos 2016 Noul Renault Koleos 2016 foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *