Home » Noul Renault Megane sedan 2016: fotografii si informatii oficiale » Noul Renault Megane sedan 2016: fotografii si informatii oficiale

Noul Renault Megane sedan 2016: fotografii si informatii oficiale

Noul Renault Megane sedan imagine
HomeJuly 12, 2016 at 11:10 am

Renault intentioneaza sa-si mareasca gama de modele cu versiunea berlina a modelului Megane. Noul Renault Megane sedan, ar putea fi lansata comercial chiar in anul 2016. Pana atunci insa, producator ne-a pus la dispozitie primele poze oficiale si informatiile referitoare la noul Megane sedan.

Megane-ul din prima si a doua generatie era oferit cu caroserie sedan. Versiunea purta numele Megane Classic, era produsa in Turcia, si s-a bucurat de un mare succes comercial, mai ales in tarile din Europa de Est. Pentru generatia a treia, s-a decis renuntarea la Megane Classic, locul sau fiind luat de modelul Fluence. Automobilul a primit nume propriu pentru ca avea un exterior diferit de cel al versiunii hatchback. Acum, revenirea berlinei Megane este un lucru sigur.

Noul Renault Megane sedan: dimensiuni

Noul Renault Megane sedan este ceva mai lung decat modelul Fluence, insa diferenta este nesemnificativa. In schimb, noua berlina are o lungime cu 27 cm mai mare decat lungimea versiunii hatchback. Ecartul vine in primul rand de la sasiul imprumutat de la Megane Estate 4, care printre altele, are un ampatament de 2712 mm.

Pe langa rezerva de spatiu de la interior, berlina vine si cu un portbagaj incapator. Acesta masoara 508 litri, iar pentru un acces mai facil, este prevazut sistemul Easy Trunk – deschiderea porbagajului fara utilizarea mainilor.

Noul Renault Megane sedan: design

Anterior, producatorul scosesera prototipul la teste dupa ce in prealabil il camuflase foarte bine, insa liniile camuflajului, scoteau in evidenta asemanari importante cu modelele Megane 4 hatchback si Talisman. Acum, dupa ce pozele oficiale au fost puse la dispozitie, observam ca Megane 4 sedan este practic o copie mai mica a lui Talisman. Mai mult, similaritatile nu se opresc la exterior, ci continua si in habitaclu. Ca sa nu va plictisim cu prea multe cuvinte, priviti imaginile de mai jos.

Noul Renault Megane sedan foto

Noul Renault Megane sedan interior

Noul Renault Megane sedan spate

Noul Renault Megane sedan: motoare si transmisie

Gama de motoare va include 3 unitatie diesel de 1,5 litri – 90 si 110 cai puteri, si 1,6 litri – 130 cai putere. Acestora li se adauga 2 agregate pe benzina: un motor aspirat de 1,6 litri si 115 cai putere, plus unitatea turbo 1,2 Tce de 130 cai putere. In calitate de transmisii, pentru gama diesel sunt propuse: o cutie mecanica cu 5 trepte (1,5 dCi 90 cp), una mecanica cu 6 trepte (1,5 dCi 110 cp si 1,6 dCi 130 cp), si un robot in 6 rapoarte disponibil exclusiv pentru versiunea de 110 cp.

Noul Renault Megane sedan acoperis panoramic

Cei ce vor opta pentru benzinarul de 115 cai putere, vor avea de ales intre o cutie manuala cu 5 trepte si variatorul CVT. Motorizarea Tce de 130 cai putere, vine asociata unei cutii de viteze normale in 6 rapoarte ori in compania robotului EDC cu dublu ambreiaj si 7 rapoarte.

Noul Renault Megane sedan 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Noul Renault Megane sedan spate Noul Renault Megane sedan Noul Renault Megane sedan acoperis panoramic Noul Renault Megane sedan foto Noul Renault Megane sedan imagine Noul Renault Megane sedan interior Noul Renault Megane sedan spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *