Home » Noul Renault Twingo se doreste a fi mai atractiv pentru barbati » Noul Renault Twingo se doreste a fi mai atractiv pentru barbati

Noul Renault Twingo se doreste a fi mai atractiv pentru barbati

Renault Twin'run
HomeJuly 1, 2013 at 10:10 am

Cei de la Renault au decis sa renunte pentru noul Renault Twingo la versiunea cu 3 portiere. Astfel, urmeaza ca noul model sa fie disponibil doar cu 5 portiere. Producatorul considera ca un asemenea pas va face automobilul mai atractiv pentru clientii de sex masculin, care pana acum nu au acordat prea multa atentie city-car-ului de la Renault.

Publicul tinta a generatiei anterioare Renault Twingo erau reprezentantele sexului feminin. Acum insa, constructorii cred ca noul Renault Twingo isi va mari segmentul de piata prin adaosul a inca 2 portiere. Acest lucru va fi menit sa atraga cumparatorii de sex masculin. Cei de la Renault nu argumenteaza in nici un mod de ce nu ar putea fi lasata pe piata si versiunea cu 3 portiere.

In schimb, contructorul auto francez a promis deja ca noul model pe langa posibilitatile mari de personalizare va oferi si spatiu suficient in habitaclu mai ales pe bancheta din spate. Cei de la Renault explica acest fapt prin mutarea motorului in spate, se stie ca noul Renault Twingo va face platforma comuna cu viitoarele modele Smart. Astfel, noul Twingo va fi primul model realizat in colaborare cu concernul Daimler.

O oarecare imagine despre cum ar putea arata noul Renault Twingo ne-o creeaza schita de mai jos si poza de mai sus a conceptului Twin’run lansat in luna mai a anului curent.

Noul Renault Twingo schita

Schita: Autocar.co.uk

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si asta:

Noul Renault Megane va fi gata la toamna

Renault Koleos 2013 facelift: inca o incercare de a deveni mai frumos

Router wireless Tenda W316R – doar 67,90 lei

Noul Renault Twingo

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Renault Twin'run Noul Renault Twingo schita

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *