Home » Noul SUV Skoda cu 7 locuri este asteptat in toamna lui 2015 » Noul SUV Skoda cu 7 locuri este asteptat in toamna lui 2015

Noul SUV Skoda cu 7 locuri este asteptat in toamna lui 2015

Noul SUV Skoda cu 7 locuri pentru 2015
HomeMay 5, 2015 at 6:44 pm

Noul SUV Skoda cu 7 locuri este asteptat sa apara in toamna lui 2015. Cel putin asta afirma publicata CarAdvice, cu referire la unele surse din cadrul companiei cehe. Astfel, modelul care probabil va purta numele Snowman, va fi prezentat spre sfarsitul anului curent. Iar in primavara lui 2016 la Geneva, va avea loc debutul public.

Noul SUV Skoda cu 7 locuri: informatii tehnice

Viitorul SUV va avea la baza platforma MQB B, comuna de fapt si pentru modelele Volkswagen Passat B8 si Skoda Superb 2015. Se presupune ca tractiunea integrala va fi disponibila doar in calitate de optiune. Mai mult, se pare ca si al treilea rand de scaune nu va intra in lista cu dotari standart.

Citeste: Top 5 aspiratoare auto

E posibil ca gama motorizarilor sa fie imprumutata integral ori aproape integral, de la colegul de plaftorma  – Skoda Superb 3. Astfel, noul SUV Skoda ar putea fi dotat cu benzinarele TSI de 1.4, 1.8 si 2.0 litri, precum si cu unitatile diesel TDI de 1.6 si 2.0 litri. In varful gamei ar urma sa fie plasat agregatul 2.0 TSI de 280 cai putere.

SUV Skoda cu 7 locuri pentru 2015 - foto 1

SUV-ul Skoda ar putea deveni primul model al marcii din Mlada Boleslav, dotat cu un tren de propulsie hibrid si noua cutie de viteze DSG cu 10 trepte. Cu toate astea, automobilul nu va deveni noul varf de lance Skoda, el si modelul Superb, urmand sa primeasca preturi aproximativ egale.

Cum am mai spus, noul SUV Skoda cu 7 locuri este cunoscut sub numele Snowman. Insa, de ceva timp, tot mai multe surse anunta ca conducerea companiei a renuntat la acest nume, vehiculandu-se alte 2 variante: Amudsen si Polar.

Citeste: 3 navigatii ieftine dar bune

Va mai amintim, ca pentru anul 2017, a fost anunta un alt SUV Skoda – clasa mini. Acesta va fi asemanator cu modelul Fabia, atat la exterior, cat si la capitolul tehnic.

Noul SUV Skoda - segmentul mini

SUV Skoda cu 7 locuri pentru 2015 – schite Car Advice si AutoExpress

Citeste si:

Skoda Superb 3: probabil cea mai buna Skoda de pana acum

Noul SUV Skoda cu 7 locuri

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul SUV Skoda - segmentul mini SUV Skoda cu 7 locuri pentru 2015 - foto 1 Noul SUV Skoda cu 7 locuri pentru 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *