Home » Noul Suzuki Swift va debuta in 2017 la Geneva » Noul Suzuki Swift va debuta in 2017 la Geneva

Noul Suzuki Swift va debuta in 2017 la Geneva

Noul Suzuki Swift 2017
HomeJuly 26, 2016 at 4:28 pm

Noul Suzuki Swift a fost vazut in timpul testelor de drum, noua generatie a subcompactei japoneze urmand sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva din anul 2017.

Pe langa pozele spion, au mai fost descoperite si primele detalii tehnice ale masinii. Astfel, noul Swift va fi mai usor decat modelul Baleno 2016 (935 kg), cu care eroul acestui material va avea mai multe lucruri in comun, printre care si cateva motoare.

Noul Suzuki Swift: informatii tehnice

Se vorbeste ca unitatea turbo 1.0 boosterjet de 112 cai putere ce a debutat pe Baleno, ar putea fi preluata de Swift 2017, iar intrarea in gama si a motorului 1,2 dualjet de 90 cai putere, inca urmeaza sa fie confirmata. In plus, se zvoneste ca noul Suzuki Swift ar putea avea si o versiune hibrida, insa aparitia acesteia, e prea putin probabil sa aiba loc simultan cu lansarea modelului standart.

La capitolul dimensiuni, Swift 2017 va fi foarte apropiat de generatia aflata acum pe piata. Producatorul doreste sa evite orice similaritate in acest sens cu modelul Baleno, care este descris drept o alegere practica, in timp ce Swift, ar fi o alegere mai emotionala.

Noul Suzuki Swift foto

Noul Suzuki Swift: design

Principalele schimbari stilistice exterioare au avut loc in partea frontala a masinii. Observam aici o grila hexagonala de dimensiuni impunatoare, guri de aer mai mari, si blocuri optice similare paca farurilor lui Baleno.

Interiorul lui Swift a evoluat destul de mult. Nu stim ce materiale au fost utilizate acolo, insa liniile habitaclului sunt acum mult mai atractive. Optarea pentru forme rotunde aduce parca mai multa sportivitate masinii, iar la capitolul echipari, productorul spune ca nimeni nu va ramane dezamagit.

Dupa cum spuneam, noul Suzuki Swift va debuta in cadrul salonului auto de la Geneva din martie 2017. Productia propriu-zisa a masinii, ar urma sa fie lansata in luna mai a aceluiasi an. Tot atunci ar putea incepe primele livrari catre cumparatori.

Noul Suzuki Swift interior

Noul Suzuki Swift 2017 – poze exclusiv autocar.co.uk

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Suzuki Swift 2017 Noul Suzuki Swift foto Noul Suzuki Swift interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *