Home » Noul Touareg 2018: SUV-ul Volkswagen primeste o noua generatie in aprilie 2018 » Noul Touareg 2018: SUV-ul Volkswagen primeste o noua generatie in aprilie 2018

Noul Touareg 2018: SUV-ul Volkswagen primeste o noua generatie in aprilie 2018

Noul Touareg 2018
HomeDecember 21, 2017 at 12:11 pm

Noul Touareg a fost vazut fara camuflaj. Se pare ca a 3-a generatie a SUV-ului Volkswagen se apropie stilistic de Audi Q5 – liniile laterale sunt foarte asemanatoare. Automobilul va urca pe liniile de productie a uzinei VW din Bratislava, iar lansarea publica ar putea avea loc in luna aprilie a anului viitor.

Noul Touareg 2018: primele detalii tehnice

Noua generatie Touareg va avea la baza platforma MLB Evo, cea pe care au fost construite modelele Porsche Cayenne, Audi Q7 si Bentley Bentayaga. Volkswagen va primi un sistem de suspensii cu 2 brate in fata si multilink in spate. Optional, cumparatorul va putea opta pentru amortizoare adaptive si suspensii pneumatice .

Gama de motorizari va include probabil unitati vechi, dar si cateva agregate noi. Astfel, pe langa cunoscutul V6 3.0 TDI, SUV-ul ar urma sa primeasca si propulsoare cu 4 cilindri, pe benzina si diesel, propulsoare ce vor fi oferite pe versiunile de baza ale automobilului. Mai mult decat atat, noul Touareg s-ar putea alege si cu o versiune hibrida. Aceasta va migra de pe conceptul T-Prime Concept GTE. Sistemul de propulsie va fi compus dintr-un benzinar de 2.0 litri, un motor electric, transmisie cu 8 trepte si o baterie Li-Ion. Se presupune ca ansamblul va produce 380 cai putere si 700 Nm de cuplu maxim, iar pe propulsie electrica automobilul va putea parcurge 50 km.

Noul Touareg 2018: alte informatii

Se asteapt ca noul Touareg sa fie disponibil si in versiune cu 7 locuri. Se mai zvoneste ca SUV-ul va fi mai mare in toate aspectele fata de predecesorul sau, singura exceptie fiind greutatea, care datorita noilor materiale ar urma sa se reduca.

Locul si data lansarii oficiale inca nu au fost anuntate. Ca variante posibile se vehiculeaza, saloanele auto de la Detroit, Geneva si Beijing. Insa anume evenimentul Auto China e considerat marele favorit, mai ales ca generatia actuala, si-a facut debutul tot acolo – in 2010.

Noul Touareg 2018 - T-Prime Concept

Citeste si:

Lamborghini Urus: un SUV infiorator de frumos, rapid si scump

Noul Touareg 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Touareg 2018 - T-Prime Concept Noul Touareg 2018

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *