Home » Noul Volkswagen CC este programat pentru anul 2016 » Noul Volkswagen CC este programat pentru anul 2016

Noul Volkswagen CC este programat pentru anul 2016

Noul Volkswagen CC 2016 - simbol
HomeOctober 21, 2014 at 10:21 pm

Noul Volkswagen CC va fi prezentat publicului larg in anul 2016. Afirmatia apartine directorului departamentului de design al companiei germane, Klaus Bischoff. Mai mult, neamtul a anuntat ca Volkswgen lucreaza si asupra unei noi generatii pentru versiunea Alltrack a modelului Passat.

Atunci cand au fost facute publice primele poze oficiale cu noua generatie a lui Passat, formele mai agresive si caroserie mai joasa, au dus la nasterea unor suspiciuni – Oare nu intentioneaza nemtii sa renunte la versiunea CC a lui Passat? Raspunsul este nu, noul Volkswagen CC (dupa lansarea celei de-a doua generatii, cuvantul Passat a disparut din numele modelului), bazat pe deja renumita platforma MQB, isi va face aparitia in maxim 2 ani, pe la sfarsitul anului 2016.

Peste ocean situatie este un pic diferita. Acolo, Passat B8 se va mai lasa asteptat inca cativa ani. Passat-ul pentru piata din SUA utilizeaza o versiune modificata a platformei PQ46, insa caroseria are un design distinct fata de caroseria modelului european. VW Passat B7 a aparat in Statele Unite ale Americii in anul 2011, iar in anul 2015, acesta va fi supus procesului de facelift. Este destul de probabil ca noul Volkswagen CC sa ajunga si peste ocean, insa acest lucru cu siguranta nu va avea loc in anul 2016.

Pe langa noul Volkswagen CC, constructorul german dezvolta si o noua versiune Alltrack pentru modelul Passat B8. Noul Passat Alltrack ar trebui sa apara in cursul anului 2015, evident cu tractiune integrala si motorizari imprumutate de la modelul standart Passat, printre care probabil se va regasi si unitatea diesel biturbo de 2.0 litri si 240 cai putere.

Noul Volkswagen CC va aparea pe 2 ani de la debutul lui Passat B8

Din pacate, mai multe informatii cu privire la noul Volkswagen CC si noul Alltrack nu avem la dispozitie. Detaliile complete, urmeaza a fi publicate ceva mai tarziu in cazul lui Alltrack, si mult mai tarziu pentru Noul CC.

Noul Volkswagen CC 2016

Citeste si:

Noul E Class W213 de la Mercedes pentru 2015: primele detalii

Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna

Noul Volkswagen CC 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Volkswagen CC 2016 - simbol Noul Volkswagen CC va aparea pe 2 ani de la debutul lui Passat B8

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *