Home » Noul Volkswagen Crafter: primele poze si informatii » Noul Volkswagen Crafter: primele poze si informatii

Noul Volkswagen Crafter: primele poze si informatii

Noul Volkswagen Crafter foto oficial
HomeAugust 2, 2016 at 8:56 am

Noul Volkswagen Crafter va debuta oficial in luna septembrie a anului 2016 la Hanovra, in cadrul expozitiei IAA Commercial Vehicles. Pana atunci insa, producatorul a decis sa se imparta cu primele informatii si fotografii oficiale. 

Noul Volkswagen Crafter: design si motorizari

Pozele din dotare anunta schimbari stilistice importante. Vorbim aici in primul rand despre blocuri optice redesenate in totalitate, o grila frontala noua si ca rezultat, bare de protectie proaspete. Unele schimbari au menirea sa introduca vehiculul comercial in noua filosofie stilistica Volkswagen, altele insa, au fost gandite sa coboare semnificativ coeficientul aerodinamic a lui Crafter. Se doreste astfel o reducere a consumului de combustibil, respectiv micsorarea costurilor operationale ale automobilului. Daca tot am adus in discutie consumul, ar fi rational sa mentionam si motorizarile. Noul Volkswagen Crafter este dotat cu unitatea 2.0 TDI oferita in 4 versiuni de putere: 102, 122, 140 si 177 cai putere – bi-turbo. Cumparatorilor li se va mai propune sa aleaga si tipul de tractiune dorit: fata, spate sau integrala, plus doua cutii de viteze: manuala si automata.

Noul Volkswagen Crafter foto spate

Noul Volkswagen Crafter: dimensiuni si tehnologii

Un alt aspect foarte important pentru acest segment de automobilele sunt dimensiunile. Noul Volkswagen Crafter va fi oferit cu 3 versiuni de lungime: 5,9, 6,8, 7,4 metri si 3 de inaltime de la 2,34 la 2,80 metri. Volumul maxim de incarcatura este de 18 m2.

Noul Volkswagen Crafter este primul automobil din segment oferit cu directie asistata electric. Pe langa asta, soferul va mai fi ajutat de sistemul ESP, un cruise-control adaptiv, un asistent ce compenseaza vantul lateral, camera spate si multe altele.

Va amintim ca actualul Volkswagen Crafter are la baza platforma lui Mercedes Sprinter. Noua generatie a vehicului discutat insa, este o creatie Volkswagen 100%. Totusi se mentioneaza ca in cadrul proiectului au fost implicati si specialisti MAN, dar sa nu uitam, ca si acest producator este membru Volkswagen Group.

Noul Volkswagen Crafter va urca pe liniile de productie din noua uzina VW din orasul polonez Wrzesnia. Aceasta ocupa o suprafata totala de 220 ha, a fost construita special pentru noua generatie Crafter, iar la momentul lansarii productie in serie, uzina va numara 3000 de angajati. Primele Craftere 2016 vor fi livrate cumparatorilor in toamna anului curent.

Noul Volkswagen Crafter foto interior

Noul Volkswagen Crafter

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Noul Volkswagen Crafter 2016 Noul Volkswagen Crafter foto Noul Volkswagen Crafter Noul Volkswagen Crafter foto interior Noul Volkswagen Crafter foto spate Noul Volkswagen Crafter Noul Volkswagen Crafter foto oficial

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *