Home » Noul Volkswagen Polo: data lansarii si primele informatii » Noul Volkswagen Polo: data lansarii si primele informatii

Noul Volkswagen Polo: data lansarii si primele informatii

Noul Volkswagen Polo 2017 - schita
HomeMarch 23, 2017 at 4:43 pm

Noul Volkswagen Golf va fi lansat in septembrie 2017, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Automobilul va oferi mai mult spatiu la interior si o gama de motoare revazuta, care va include unitati de la 95 pana la 150 cai putere.

Aproape toate modelele din segmentul B+ au avut parte de schimbari de generatii, in ultima perioada. Exceptie face doar VW Polo, care printre altele este extrem de popular in Europa. Actuala generatie se afla pe liniile de productie de aproape 8 ani, iar in anul 2010, automobilul a fost desemnat masina anului in Europa. Anul 2017 a fost ales de producatorul german pentru lansarea celei de-a 6-a generatii Polo. Aceasta va fi mai voluminoasa decat predecesorul sau, va avea o caroserie mai rigida si cateva unitati de propulsie noi.

Noul Volkswagen Polo: primele informatii

Noul Volkswagen Polo va avea la baza platforma MQB-A0, cea care gazduieste in acest moment Skoda Fabia si Seat Ibiza. Noua arhitectura promite mai mult spatiu pentru pasageri, adaosul datorandu-se in primul rand amapatamentului mai mare – 2560 mm, conform zvonurilor. Interiorul va fi inspirat foarte puternic de modelul Golf, iar acest lucru inseamna inclusiv o lista cu optiuni mai lunga.

Exteriorul masinii este inca un mister. Insa cand vine vorba despre Volkswagen, misterele capata de cele mai multe ori un caracter relativ. Nemtii foarte rar fac schimbari radicale, iar constructorii VW sunt chiar un fel de campioni la conservatismul stilistic.

A venit timpul sa aducem in discutie motorizarile. Pentru noul Volkswagen Polo este pregatit un benzinar turbo, de 1.0 litri, cu versiuni intre 95 si 115 cai putere. Locul unitatii 1.4 TSI va fi luat de noul 1.5 TSI de 130 ori 150 cai putere, iar gama diesel va fi lipsita de agregatul 1.4 TDI, ce va fi inlocuit de 1.6 TDI, 95 – 110 cai putere. In dependenta de motorizarea aleasa, cumparatorii vor avea la dispozitie doua cutii de viteze mecanice, cu 5 si 6 trepte, plus o unitate DSG cu 7 rapoarte.

Noul Volkswagen Polo 2017 - schita

Noul Volkswagen Polo 2017 – omniauto.it

Galerie de Imagini

Slide 1
Noul Volkswagen Polo 2017 - schita

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *