Home » Noul Volkswagen Tiguan a debutat pe internet FOTO » Noul Volkswagen Tiguan a debutat pe internet FOTO

Noul Volkswagen Tiguan a debutat pe internet FOTO

Noul Volkswagen Tiguan 2
HomeNovember 13, 2013 at 1:21 pm

Noul Volkswagen Tiguan a fost prezentat cu ajutorul catorva imagini publicate de portalul AutoExpress. SUV-ul compact de la VAG va debuta oficial in 2015 si va avea multe lucruri in comun cu conceptul CrossBlue.

(P) Anvelope iarna pentru Volkswagen Tiguan – verifica pretul aici.

Noul Volkswagen Tiguan are la baza platforma MQB. Automobilul va creste un pic in dimensiuni, insa numarul locurilor va ramane acelasi. In 2016 VW planifica lansare unui alt crossover, capabil sa ofera 7 locuri.

Utilizarea platformei MQB va permite nu doar sporirea dimensiunilor, dar si reducerea masei. Masa Tiguan 2 nu va depasi 1500 kg.

Noul Volkswagen Tiguan: motorizare

Gama de motoare pentru noul Tiguan va fi in mare parte similara cu gama de propulsie a ultimii generatii de Golf. Astfel, unitatile pe benzina vor fi reprezentate de propulsoarele de 1.2, 1.4 si 2.0 l TSI, iar versiunile diesel vor avea in dotare unitati de 1.6 si 2.0 l TDI. Se presupune ca unele versiuni ale lui Tiguan 2 vor fi echipate cu cutia de viteze automata DSG cu 10 trepte. Noul Volkswagen Tiguan va fi disponibil cat cu tractiune pe o singura axa, atat si cu tractiune 4×4. Tractiunea integrala va fi asigurata de cuplajul Haldex, ajuns la a 5-a generatie.

Noul Volkswagen Tiguan 2 lateral

Nu se comunica nimic cu privire la preturile pentru noul Volkswagen Tiguan 2, dar avand in vedere ajustarile facute masinii, presupunem ca si preturile vor suferi ceva ajustari.

Citeste si:

Noul Nissan Qashqai disponibil exclusiv cu 5 locuri

Noul Volkswagen Tiguan 2

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Volkswagen Tiguan 2 fata Noul Volkswagen Tiguan 2 lateral Noul Volkswagen Tiguan 2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *