Home » Rabla 2016: prima de casare neschimbata numarul tichetelor incert » Rabla 2016: prima de casare neschimbata numarul tichetelor incert

Rabla 2016: prima de casare neschimbata numarul tichetelor incert

Rabla 2016 simbol
HomeJanuary 19, 2016 at 2:12 pm

Au aparut primele informatii despre programul Rabla 2016. Vestea buna e ca acesta va continua si in anul curent. Vestea mai putin buna e ca prima de casare, ar putea ramane neschimbata. In plus, numarul tichetelor pentru 2016 este inca incert. 

Rabla 2016: conditii si acte necesare

Se pare ca conditiile pentru participarea la Rabla 2016 au ramas neschimbate, prin urmare, doritorii de a scapa de masina veche si de a-si cumpara una noua, au nevoie de urmatoarele acte:

– Actul de identitate al proprietarului automobilului ce urmeaza a fi casat.

– Certificatul de inmatriculare al automobilului uzat, ce urmeaza a fi casat.

– Cartea de identitate a automobilului ce urmeaza a fi casat.

– Certificatul de atestare fiscala, eliberata de autoritatea publica locala in raza careia isi are resedinta ori domiciliul solicitantul.

– Daca din certificatul de inmatriculare a vehicului uzat nu reiese anul de fabricare a masinii, veti mai avea nevoie de un act doveditor de la serivciul permise de conducere si inmatriculare, ce atesta anul de productie a automobilului.

Rabla 2016: valoarea si numarul tichetelor

Dupa cum spuneam, versiunea 2016 a programului Rabla urmeaza sa fie aproape identica cu versiunea derulata anul trecut. Prin urmare, primele de casare vor fi in valoare de 6.500 lei, iar pentru procurarea unui automobil cu norma de poluare Euro 6, hibrid sau electric, beneficiarul ar urma sa primeasca si ecobonusuri de: 750, 1.500, respectiv 2.500 lei.

Marea dilema este numarul tichetelor disponibile pentru Rabla 2016. Anul trecut au fost impartite 25.000 tichete, dintre care 20.000 au fost destinate persoanelor fizice, iar 5.000, persoanelor juridice.

Cu toate ca programul Rabla s-a bucurat de succes de-a lungul anilor, viitorul acestuia este incert. Asta pentru ca autoritatile doresc sa faca un studiu, ce va analiza schimbarea calitatii aerului, in anii in care a fost derulat programul de stimulare a innoirii parcului auto. Astfel se doreste o evaluare eficientei ecologice prestate de “Rabla”, eficienta comerciala fiind cel putin satisfacatoare.

Rabla 2016 foto

Rabla 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Rabla 2016 foto Rabla 2016 simbol

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *