Home » Noul Renault Captur: cat se poate de oficial » Noul Renault Captur: cat se poate de oficial

Noul Renault Captur: cat se poate de oficial

Renault Captur
HomeApril 11, 2013 at 5:55 am

Popularitatea SUV-urilor compacte e tot mai mare. Cei de la Renault au decis ca ar trebui sa profite de acest lucru si au adus la Geneva un nou model – Renault Captur. 

Renault Captur: design

Renault Captur are la baza platforma B, care de altfel e foarte folosita in cadrul aliantei Renault-Nissan. In principiu, acesta e un mix intre Renault Clio si Nissan Juke. De la Clio, a fost “mostenit” interiorul, cu interfata R-Link si un monitor mare pe centru. Habitaclul e destul de spatios si e capabil sa primeasca 5 persoane. De la Juke, noul crossover are garda la sol (200 mm) si dimesiuni asemanatoare: lungimea 4,12 m, iar volumul portbagajului este de 377 l.

Renault Captur: motoare

Motorizarea pentru Renault Captur este destul de variata. Aceasta include 2 turbo-benzinare de 90 respectiv 120 cp si o varianta diesel de 90 cp. La Geneva au fost aduse doar versiunile cu tractiunea pe fata a modelului Captur. Ar fi posibil ca Renault Captur sa fie dotat cu transmisia si propulsorul de la varianta cu tractiunea integrala a Nissan Juke – 1,6 l, 190 cp. Acest lucru se va intampla doar daca conducerea aliantei ar considera ca in asa mod noul Renault Captur nu intra in concurenta cu Nissan Juke.

Renault Captur spate

Adevarul e ca aceste modele oricum vor concura intre ele. Mai mult de atat, noul Renault va lupta pentru clienti si cu noul Peugeot 2008.

Renault Captur: pret

Au fost anuntate preturile romanesti pentru Renault Captur. Astfel versiunea de baza 0.9 TCe Authentique costa 12.750 euro. Cea mai accesibila versiune diesel are un pret minim de 14.150 euro. Cutia de viteze automata este disponibila doar pentru versiunea 1.2 TCe 120 al carei pret de start este de 16.250 euro. Pretul maxim pentru Renault Captur este de 17.350 euro. Pentru acesti bani primiti acelasi benzinar de 120 cp cuplat la robotul EDC6, diferenta constand in nivelul de echipare.

Citeste si asta:

Noul Peugeot 2008: toate detaliile

Cea mai ieftina rovinieta

Renault Captur pret si poze

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Renault Captur interior Renault Captur spate Renault Captur

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *