Home » Scaunul auto Joie Stages Ladybird: teste, recomandari si preturi » Scaunul auto Joie Stages Ladybird: teste, recomandari si preturi

Scaunul auto Joie Stages Ladybird: teste, recomandari si preturi

Scaunul auto Joie Stages Ladybird
HomeJune 20, 2015 at 6:26 pm

Am testat scaunul auto Joie Stages Ladybird. Acum, putem livra primele impresii si comentarii referitoare la acest produs. Plus la asta, am cautat si ofertele cu cele mai mici preturi pentru scaunul auto Joie Stages Ladybird.

Incepem intai cu clasificarea scaunelor auto:

Grupa 0: e destinata copiilor cu greutatea pana in 10 kg si cu varsta maxima de 6 luni. Modalitatea montarii: cu fata in directia miscarii. Urmatoarea este grupa 0+. Ea e destinata copiilor cu masa de pana in 13 kg, respectiv si varsta admisibila a crescut pana la 12 luni. Modalitatea montarii: impotriva directiei de miscare.
Grupa 1. Ea e destinata pasagerilor cu greutatea intre 9 si 18 kg si varste intre 9 luni si 4 ani. Acest tip de scaune auto se monteaza atat cu fata in directia miscarii cat si impotriva ei.

Grupa 2. Este adresata copiilor cu varste prescolare – 3-7 ani si greutatea intre 15 si 25 kg. Modalitatea de montare – doar in sensul miscarii. Scaunul auto Joie Stages Ladybird corespunde normelor primelor 3 grupe.

Grupa 3. Aceasta e destinata copiilor cu varste intre 6 si 12 ani si greutatea intre 22 si 36 kg. Montarea se face doar cu fata in directia miscarii.

Scaunul auto Joie Stages Ladybird: specificatii

Joie Stages Ladybird este un scaun auto universal, fiind destinat copiilor cu varste intre 0 si 7 ani si greutatea maxima admisa de 25 kg. Inainte de lansarea in productie, au fost derulate peste 100 de teste, toate pentru a asigura conformitatea scaunului cu standartul ECE R44/04.

Pentru copii mai mici de 1 an si greutatea de pana in 13 kg, scaunul auto Joie Stages Ladybird este montat in directia opusa sensului de mers. Odata ce micul pasager a trecut de acesti “parametri”, scaunul se monteaza in sensul directiei de mers.

Captuseala scaunului se indeparteaza destul de simplu, iar spalarea acesteia se efectueaza in masina de spalat, cu temperatura setata la maxim 30 de grade.

Scaunul auto Joie Stages Ladybird: confort si siguranta

Joie Stages Ladybird este unul din cele mai sigure scaune auto ale momentului. Performanta se datoreaza in mare parte cadranului ultra-rezistent fabricat din otel.
Instalarea scaunului in masina nu este complicata, pentru asta fiind utilizate centurile automobilului (sistemul Isofix este indisponibil). Pentru facilizarea montarii, scaunul este insotit de o instructiune scrisa, iar pe youtube, puteti gasi si un clip cu o detaliere a pasilor de urmat.
Pentru confortul copilului, aproape toate componentele scaunului sunt ajustabile. Unghiul de aplecarea este reglabil in 4 pozitii: 1 atunci cand scaunul este montat invers sensului miscarii si 3, cu scaunul montat in directia miscarii. Suportul de cap este ajustabil in 5 pozitii, iar centurile scaunului, pot fi reglate in 5 pozitii dupa inaltime.

Scaunul auto Joie Stages Ladybird: pretul si oferte

In Marea Britanie (tara de origine), scaunul auto Joie Stages Ladybird se vinde pentru aproximativ 150 lire sterline.

Preturile produsului in Romania sunt uneori chiar mai mici.

1. Scaunul auto Joie Stages Ladybird – verifica pretul aici.

2. Scaunul auto Joie Stages Ladybird – verifica pretul aici.

Scaunul auto Joie Stages Ladybird: e bun sau nu?

Da, scaunul auto Joie Stages Ladybird este foarte bun pentru pretul sau. Adevarul e ca veti gasi pe piata si produse mai ieftine, insa Joie este destinat copiilor cu varste de la 0 la 7 ani, respectiv surplusul de valoare este mult mai mare.

Scaunul auto Joie Stages Ladybird negru

Scaunul auto Joie Stages Ladybird – scaune universale

Citeste si:

Scaun auto pentru copii: sfaturi pentru o alegere buna

Scaunul auto Joie Stages Ladybird

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Scaunul auto Joie Stages Ladybird negru Scaunul auto Joie Stages Ladybird

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *