Home » Schimbarea certificatului de inmatriculare: acte necesare si taxe » Schimbarea certificatului de inmatriculare: acte necesare si taxe

Schimbarea certificatului de inmatriculare: acte necesare si taxe

schimbarea certificatului de inmatriculare - simbol
HomeDecember 3, 2014 at 11:41 pm

Daca v-ati schimbat domiciliul, sa stiti ca aveti obligatia sa schimbati si certificatul de inmatriculare al masinii dvs., in maxim 30 de zile de la efectuarea modificarilor. Schimbarea certificatului de inmatriculare presupune mai multe proceduri, respectiv va fi nevoie sa alocati ceva timp acestui demers.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Pentru eliberarea unui certificat de inmatriculare nou, aveti nevoie de o fisa de inmatriculare si o chitanta de 37 de lei de la CEC. Ultima atesta achitarea contravalorii noului certificat de inmatriculare.

Schimbarea certificatului de inmatriculare: etape

1. Daca nevoia unui CI nou intervine ca urmare a unor schimbari la automobil, sa stiti ca sunteti obligati intai sa treceti pe la RAR, pentru a trece in CIV mentiunile cu privire la schimbarile tehnice operate la masina. Daca nevoia unui CI nou, intervine ca urmare a schimbarii datelor despre propietar, treceti la punctul urmator.

2. Descarcati o fisa de inmatriculare si completati-o cu noile date despre propietar. Daca nu aveti timp, puteti cumpara fisa de inmatriculare deja dactilografiata pentru 15 – 20 lei.

3. Mergeti la sectia finante a primariei unde aveti domiciliul, pentru a pune stampila pe fisa de inmatriculare. Atentie, nu aveti nevoie de certificate de atestare fiscala ori alte acte, doar stampila pe fisa de inmatriculare.

4. Completati cererea de eliberare a unui CI nou.

5. Deplasati-va la Serviciul de Permise si Inmatriculari al localitatii dumneavoastra cu urmatoarele acte: Cererea, Cartea de Idnetitate a Vehicului (original + copie), Fisa de inmatriculare stampilata, vechiul certificat de inmatriculare, buletinul de identitate cu noile date despre porpietar (original + copie), asigurare RCA (original + copie), chitanta de 37 lei.

6. Predati setul de acte politistului de la ghiseul inmatriculari.

7. Reveniti peste cateva ore la ghiseul eliberari pentru a ridica dovada inlocuitoare pentru CI.

8. Peste aproximativ 5 zile lucratoare, prin posta, ve-ti primi noul Certificat de Inmatriculare.

schimbarea certificatului de inmatriculare

Citeste si:

Noul Opel Karl: cel mai ieftin model Opel

Cea mai ieftina asigurare RCA  

Preschimbarea/ Schimbarea certificatului de inmatriculare

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
schimbarea certificatului de inmatriculare - simbol schimbarea certificatului de inmatriculare

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *