Home » Navigatie Serioux GT500: cel mai ieftin GPS ce merita cumparat » Navigatie Serioux GT500: cel mai ieftin GPS ce merita cumparat

Navigatie Serioux GT500: cel mai ieftin GPS ce merita cumparat

Navigatie Serioux GT500
HomeFebruary 9, 2015 at 6:21 pm

Astazi punem in discutie sistemul de navigatie Serioux GT500. Dupa o analiza a performantelor dar si a parerilor despre acest aparat, am ajuns la concluzia ca Serioux GT500 este cel mai ieftin GPS de 5 inch ce merita achizitionat.

Serioux este un brand romanesc ce a aparut in vizorul clientilor prin anul 2006. Sa nu credeti ca produsele Serioux sunt si fabricate in Romania. Nu, acestea sunt asamblate in China, dar cu specificatiile tehnice cerute de compania romaneasca.

Cum spuneam mai inainte, astazi punem in discutie aparatul de navigatie GPS Serioux GT500. Acesta a fost ales pentru performantele sale, dar mai ales pentru pretul cu care este oferit in magazinele de electronice.

Navigatie Serioux GT500 – pentru a verifica pretul CLICK aici, sau vedeti fratele acestuia, aparatul Q550T2 – aici.

Navigatie Serioux GT500: informatii tehnice

GPS-ul Serioux GT500 este dotat cu un procesorul Mstar 2531 ce functioneaza la o frecventa de 800 MHz. Combinat cu un RAM de 128, navigatorul se prezinta foarte bine la capitolul rapiditatea executarii comenzilor, inclusiv calcularea si recalcularea traseelor. Serioux GlobalTrotter500 are o memorie interna de 4 Gb cu posibilitatea extinderii cu ajutorul slotului micro SD.

Unitatea dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 480 x 272.

Aparatul poate reproduce fisiere audio cu formatul MP3 si WAV precum si fisiere video AVI, WMV si MP4. Mai mult, fratele ceva mai scump a lui Serioux GT500, unitatea Q550, este dotata si cu un transmitator FM ce poate trasmite melodiile de pe memoria GPS-ului spre radioul masinii.

Navigatie Serioux GT500: pareri

Materialele utilizate la exteriorul lui Serioux GT500 nu promit mare lucru, insa ar fi foarte gresit sa judecam aparatul dupa aparente.  Materialele din care este fabricat GPS-ul nu sunt de calitate proasta, si nici finisajele nu sunt executate rau. Nu, totul este la un nivel mai mult decat acceptabil, insa exista aparate superioare in acest sens. Totusi, modestia exteriorului este foarte bine compensata de viteza de rulare si de precizia GPS-ului. Si nu spunem doar noi acest lucru. Aproape toti utilizatorii lui Serioux GT500 remarca exactitatea si agilitatea acestuia.

Navigatie Serioux GT500: concluzie

Serioux GT500 este un simplu GPS, ce practic nu poseda functii auxiliare. Probabil ca doar asa s-a reusit fabricarea unui aparat cu caracteristici tehnice foarte bune, si ieftin in acelasi timp. Mai mult, faptul ca procesorul si memoria operativa nu sunt solicitate si de alte aplicatii, face ca unitatea sa ruleze foarte si foarte bine.

De am fi intrebati daca merita cumparat GPS-ul Serioux GlobalTrotter500, raspunsul ar fi foarte simplu. Da, merita. Avand in vedere cele spuse mai inainte, concluzionam ca Serioux GT500 este unul din putinele GPS-uri a carui pret este sub nivelul calitatii si utilitatii oferite.

Navigatie Serioux GT500

Navigatie Serioux GT500 negru

Navigatie Serioux GT500

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Navigatie Serioux GT500 negru Navigatie Serioux GT500

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *