Home » Skoda Rapid Spaceback: inca un potential best-seller de la cehi » Skoda Rapid Spaceback: inca un potential best-seller de la cehi

Skoda Rapid Spaceback: inca un potential best-seller de la cehi

Skoda Rapid Spaceback
HomeSeptember 17, 2013 at 12:22 pm

Skoda Rapid Spaceback este o noua versiune a berlinei Rapid. Nu se stie cu certitudine ce este Spaceback, hatchback ori break. Ar fi break daca caroseria modelului nu ar fi mai scurta cu 180 mm decat caroseria sedanului Rapid. Prin urmare, Spaceback este mai mult un hatchback.

Skoda Rapid Spaceback: design

Rapid Spaceback nu are un design extraordinar. Modelul fiind de fapt versiunea mai mica a berlinei Rapid. Scurtarea caroseriei a dus la reducerea portbagajului. Astfel, Skoda Rapid Spaceback ofera 415 l de volum cu bachetele in pozitie normala si 1380 l cu bachetele pliate.  Din fericirie, prin micsorarea porbagajului s-a evitat reducerea spatiului pentru pasagerii din spate.

Cum si era de asteptat, interiorul noul model este absolut similar cu cel al versiunii sedan.

Skoda Rapid Spaceback: motorizare

Punctul de start pentru noul model este benzinarul de 1,2 litri si 75 cai putere. In varful gamei se afla un alt benzinar capabil sa dezvolte 122 cai putere. Varianta intermediara este reprezentata de TSI-ul de 1,2 litri si 86 cai putere. Versiunile diesel sunt reprezentate de 2 propulsoare. Ambele de 1,6 litri, insa primul va livra 90 cai putere, iar cel de-al doilea – 105 cai putere. Skoda Rapid Spaceback are pregatita si o versiune GreenLine pe baza unitatii diesel de 105 cai putere. Acesta va emite doar 99 grame de CO2 si va consuma 3,8 litri de motorina la 100 de km.

Skoda Rapid Spaceback spate

Citeste si:

Skoda Yeti 2013 facelift dezvaluita la Frankfurt

Navigatie GPS

Skoda Rapid Spaceback

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Skoda Rapid Spaceback interior Skoda Rapid Spaceback lateral Skoda Rapid Spaceback spate Skoda Rapid Spaceback

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *