Home » Smailo HD: teste, sfaturi si pareri 2015 » Smailo HD: teste, sfaturi si pareri 2015

Smailo HD: teste, sfaturi si pareri 2015

Smailo HD 5.0 pareri
HomeFebruary 5, 2015 at 9:20 pm

Descriem astazi sistemul de navigatie GPS Smailo HD cu diagonala de 5 inch. Pentru a fi cat mai relevanti, am testat acest aparat si am studiat mai multe forumuri dedicate acestei tematici.

Smailo este un jucator aparut pe piata autohtona inca in 2008. Mai mult, brandul Smailo este 100% romanesc. Acesta a avut parte de un succes rapid datorita gamei largi de produse, design-ului elegant, dar si datorita preturilor accesibile.

Punem astazi in discutie aparatul de navigatie GPS Smailo HD 5 inch. Acesta a fost ales din doua motive. Primul sunt parerile exprimate de utilizatori pe diferite site-uri de specialitate, iar al doilea este pretul cu care GPS-ul este oferit.

GPS Smailo HD 5 inch – pentru a verifica pretul CLICK aici.

GPS Smailo HD 5 inch: informatii tehnice

Unitatea Smailo HD 5.0 este dotata cu un procesor Mediatek ce functioneaza la o frecventa de 468 MHz. Combinat cu un RAM de 64 Mb, navigatorul sta destul de bine la capitolul rapiditatea executarii comenzilor, inclusiv calcularea si recalcularea traseelor. Smailo HD are o memorie interna de 4 Gb cu posibilitatea conectarii unui card SD cu capacitatea maxima de inca 4 Gb.

Aparatul dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 480 x 272.

Unitatea poate reproduce fisiere audio cu formatul MP3 si WAV precum si fisiere video AVI, WMV si MP4. Mai mult, Smailo HD 5.0 este dotat si cu bluetooth pentru o transmitere mai simpla a fisierelor de pe un dispozitiv pe altul.

GPS Smailo HD 5 inch: pareri si teste

La exterior Smailo HD are foarte bine. Materiale sunt rafinate, iar finisajele nu lasa loc de reprosuri. Totusi, specificatiile tehnice ale aparatului nu par a fi pe masura exteriorului. Nu, aparatul nu ruleaza lent, insa exista unitati din acelasi segment de pret care se pot lauda cu mai mult RAM si o frecventa mai mare a procesorului. Totusi, modestia cifrelor este foarte bine compensata de calitatea materialelor, dar si de viteza de rulare. Aproape toti utilizatorii lui Smailo HD 5.0 remarca calitate finisajelor, dar si agilitatea aparatului.

GPS Smailo HD 5 inch: merita ori nu cumparat

Smailo HD este un GPS si atat. Lista de functii auxiliare a acestuia nu este prea mare, insa tindem sa credem ca asa e chiar mai bine. Faptul ca procesorul si memoria operativa nu sunt solicitate si de alte aplicatii, face ca aparatul sa ruleze peste asteptari. Drept urmare, putem spune fara vreo indoiala ca Smailo HD 5.0 este un aparat ce merita achizitionat.

Mai jos aveti 3 oferte pentru Smailo HD 5.0:

1. Prima oferta e aici.

2. A doua oferta e aici.

3. A treia oferta e aici.

Va recomandam sa consultati toate cele 3 oferte pentru a face alegerea cea mai buna. Respectiv puteti opta pentru oferta cu pretul cel mai mic, ori oferta ce presupune dotari mai bune.

GPS Smailo HD 5.0

GPS Smailo HD 5.0 inch

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
GPS Smailo HD 5.0 Smailo HD 5.0 pareri

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *