Home » Cele mai bune stergatoare auto de parbriz: Top 3 » Cele mai bune stergatoare auto de parbriz: Top 3

Cele mai bune stergatoare auto de parbriz: Top 3

Stergatoare auto de parbriz Valeo
HomeNovember 2, 2016 at 3:07 pm

Am facut un top cu cele mai bune stergatoare auto de parbriz prezente in magazinele de la noi din tara. Clasamentul are la baza unele teste facute la mijlocul lunii noiembrie, atunci cand a fost o perioada lunga de precipitatii, dar si rezultatele testelor altor publicatii cum ar fi Autoexpress. 

Stergatoare auto de parbriz: top 3

1. Stergatoare auto Bosch Aerotwin – nu sunt produse tocmai ieftine, dar din punctul nostru de vedere isi merita toti banii. Din toata gama Aerotwin am dori sa scoatem in evidenta modelul Retrofit. Aceste stergatoare sunt compatibile cu cea mai mare parte a automobilelor, fiind si foarte simplu de montat. In timpul testelor am remarcat cateva plusuri ale acestor unitati, ce compenseaza foarte bine pretul de achizitie destul de mare. Astfel, setul de stergatoare auto de parbriz Bosch Aerotwin Retrofit, a demonstrat o capacitate de curatare a parbrizului ireprosabila, iar sunetul cauzat de functionarea acestora, a fost aproape neglijabil. Mai mult, utilizatorii de pe diverse forumuri cu tematica auto, afirma ca si la capitolul durabilitate, stergatoarele auto Bosch Aerotwin, stau la fel de bine. Prin urmare, decat sa cumparati stergatoare o data la cateva luni, mai bine achizitionati un produs ce va rezista cativa ani. Pentru a verifica pretul click aici.

2. Stergatoare auto de parbriz SWF Visioflex – compania SWF este un producator de stergatoare auto foarte renumit in unele state. Unitatile Visioflex s-au prezentat foarte bine la testele de curatare si durabilitate, acestea sunt surclasand chiar si stergatoarele Bosch Aerotwin. Procesul de montare si demontare este si el foarte simplu, insa pretul de achizitie pentru SWF Visioflex este de cele mai multe ori mai mare. Pentru a verifica pretul click aici.

Cele mai bune stergatoare auto de parbriz swf visioflex

 

3. Stergatoare auto de parbriz Valeo Retrofit Flat Blade – Valeo este una din cele mai importante marci din lumea producatorilor de piese si accesorii auto, avand o prezenta foarte mare pe piata din Europa. Gama de stergatoare auto oferita de Valeo este de asemenea impunatoare. Unitatile Retrofit Flat Blade sunt produse din categoria premium, fiind fabricate din materiale de calitate superiora. Stergatoarele nu au lasat motive de reprosuri in timpul testelor, cat la capitolul calitatea curatirii atat si la capitolul silentiozitate. Mai mult, instalarea pe masina este foarte simpla, iar producatorul promite compatibilitate cu 95% din modele auto prezente pe piata. Pentru a verifica pretul click aici.

Stergatoare auto de parbriz Valeo

Cele mai bune stergatoare auto de parbriz

Citeste si:

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS: Top 10

Stergatoare auto de parbriz bune

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cele mai bune stergatoare auto de parbriz Champion Cele mai bune stergatoare auto de parbriz Stergatoare auto de parbriz Valeo Cele mai bune stergatoare auto de parbriz swf visioflex

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *