Home » Tesla Model S 2016: primul facelift pentru cel mai popular automobil electric » Tesla Model S 2016: primul facelift pentru cel mai popular automobil electric

Tesla Model S 2016: primul facelift pentru cel mai popular automobil electric

Tesla Model S 2016 facelift
HomeApril 14, 2016 at 2:27 pm

Tesla Model S 2016 a intrat in productie, inaugurand astfel primul facelift pentru cea mai bine vanduta masina electrica. Noul Model S vine cu ceva schimbari estetice, unele ajustari la echipari, componenta de propulsie insa, a ramas intacta. 

Tesla Model S a fost lansata acum 4 ani, in acest timp, creatia companiei americane a devenit cel mai popular automobil electric din lume. Acum a venit vremea ca masina sa fie supusa unor imbunatatiri. E adevarat destul de subtile si doar exterioare, dar anume aceste schimbari formeaza primul facelift a lui Model S.

Tesla Model S 2016 facelift: schimbari

Dupa cum spuneam, modificarile stilistice nu sunt foarte impresionante. S-a schimbat doar partea frontala a masinii, unde noua bara de protectie ocupa o buna parte a spatiului destinata pana acum grilei frontale. Decizia are la baza dorinta de a alinia Model S la noile Model X si Model 3, dar si faptul ca pentru un automobil electric grila frontala are utilitate nula.

Unele modificari au fost aplicate si blocurilor optice din fata. Vorbim aici despre ajustari atat de forma cat si de continut, becurile bi-xenon ale lui Model S pre-facelift, cedand locul elementelor LED.

La interior, Tesla Model S 2016 vine cu scaune ventilate si incalzite, mai multe spatii de depozitare, dar si un filtru HEPA pentru curatarea aerului din interior. Pentru versiunile de top, producatorul ofera posibilitatea imbracarii scaunelor cu piele Nappa si a plafonului cu alcantara. A fost revazut si sistemul de multimedia. Acesta are un afisaj de 17 inch, care acum este conectat la o camera de marsarier noua montata in spatele masinii.

Tesla Model S 2016

Tesla Model S 2016 facelift: motorizare

La capitolul propulsie, Tesla Model S 2016 nu se deosebeste cu nimic de versiunea veche. Varianta de baza a masinii se numeste in continuare Model S 70D si este dotata cu un propulsor ce dezvolta 328 cai putere. Urmeaza 90D cu doua motoare electrice, care impreuna produc 417 cai putere, iar in top, se afla P90D de 463 cai putere.

Tesla Model S 2016 facelift vs Tesla Model S pre-facelift

Tesla Model S 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Tesla Model S 2016 facelift Tesla Model S 2016 Tesla Model S 2016 facelift vs Tesla Model S pre-facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *