Home » Top 5 cauciucuri de iarna pentru anul 2014: top pneuri bune » Top 5 cauciucuri de iarna pentru anul 2014: top pneuri bune

Top 5 cauciucuri de iarna pentru anul 2014: top pneuri bune

Top 5 cauciucuri de iarna 2014 simbol
HomeOctober 1, 2014 at 2:20 pm

Am decis sa facem un nou top 5 cauciucuri de iarna, avand in vedere ca au devenit disponibile mai multe clasamente profesioniste in acest sens. Noi le-am analizat pe toate, am exclus cauciucurile ce nu sunt accesibile pe piata autohtona si am facut un clasament propriu al celor mai bune pneuri de iarna

Cauciucurile de iarna au aderenta mai buna pe zapada, si chiar daca suprafata carosabila nu este acoperita cu zapada, nu avem vreun motiv sa intarziem cu schimbul cauciucurilor. Astfel, daca temperatura aerului scade sub -7°C, anvelopele de vara se intaresc, cauciucurile de iarna insa, datorita compusilor din siliciu, raman elastice chiar si la -40°C. Mai mult, reamintim ca daca sunteti prinsi de politie circuland cu anvelope de vara in conditii de zapada ori gheata, sunteti numai bun de plata unei amenzi cuprinsa intre 720 si 1.600 lei.

Top 5 cauciucuri de iarna 2014: 5 cauciucuri recomandate

1. Cauciucuri de iarna Nokian Hakkapeliita – ocupa primul loc in top 5 cauciucuri de iarna. unitatile Nokian sunt cele mai bune conform mai multor clasamente, iar peste 92% din cumparatori afirma ca vor repeta achizitia. Mai multe detalii aici.

2. Cauciucuri de iarna Continental Winter Contact TS 850 – anvelope cu caracteristici de aderenta foarte bune si un pret mai moderat. Mai multe detalii aici.

3. Falken HS449 – anvelope cu aprecieri foarte bune din parte cumparatorilor. Conform unui top anvelope iarna marca tyrereviews.co.uk, 93% din clienti s-au declarat dispusi sa mai cumpere inca o data aceste caucicuri. Mai multe detalii aici.

4. Fulda Kristall Montero – pneuri foarte bune la un pret mult mai rezonabil decat majoritatea cauciucurilor ce apartin brandurilor renumite Mai multe detalii aici.

5. BF Goodrich G Force – anvelope bune pentru drumuri lungi pe suprafete uscate. Pe gheata si zapada nu s-au prezentat la fel de bine. Mai multe detalii aici.

Top 5 cauciucuri de iarna – sfaturi

1.Incercati sa achizitionati cauciucurile de iarna cat mai devreme posibil. Majoritatea vanzatorilor opereaza scumpiri odata cu apropierea sezonului rece.

2. Multe publicatii recomanda cauciucuri ce apartin marcilor cu nume mare. E foarte bine daca va puteti permite acest lucru, insa nu e nimic grav in achizitionarea unor anvelope mai putin cunoscute. Mai toti producatorii de anvelope, chiar si cei mici, au realizat in ultimul timp succese importante in ceea ce priveste performanta produselor lor. Prin urmare, daca alegeti sa cumparati niste pneuri mai ieftine, trebuie doar sa fiti ceva mai precauti in trafic.

3. Cand comparati cauciucurile trebuie sa atrageti atentia la materialul acestora (acesta trebuie sa fie cat mai moale), la masa anvelopelor (mai mica), precum si la profilul anvelopelor (se recomanda ca elementele profilului sa fie ceva mai indepartate unele de altele).

4. Dupa ce a-ti facut alegerea la magazin, puteti face achizitia propriu-zisa pe internet. De obicei, vanzatorii online au preturi mai mici, oferind si gama mai larga de produse, printre care cu siguranta veti gasi si unitatile ce sunt prezente in acest top 5 cauciucuri de iarna.

Top 5 cauciucuri de iarna 2014

Top 5 cauciucuri de iarna 2014 – imagine simbol

Citeste si:

Cele mai bune alarme de masina: top 5

Top 5 cauciucuri de iarna

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Top 5 cauciucuri de iarna 2014 simbol Top 5 cauciucuri de iarna 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *