Home » Toyota Corolla Touring Sports promite mult spatiu: Corolla break » Toyota Corolla Touring Sports promite mult spatiu: Corolla break

Toyota Corolla Touring Sports promite mult spatiu: Corolla break

Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla break
HomeSeptember 7, 2018 at 10:54 am

Producatorul japonez a decis sa renunte la modelul Auris, locul sau fiind luat de noua Corolla Touring Sports. Anume ea va debuta in cadrul salonului auto de la Paris, in data de 4 octombrie. 

Trecerea la platforma TNGA a transformat noul Break intr-un model independent si nu doar o simpla versiune a hatchback-ului cu acelasi nume. Spre exemplu, ampatamentul lui Corolla Touring a crescut cu 60 mm, iar la exterior, noul model este doar pe alocuri asemanator cu fratele sau mai mic. Daca tot am adus vorba despre design, merita sa mentionam ca aici au lucrat inginerii europeni de la centrul de design din Zaventem, Belgia. Toyota Corolla Touring Sports va fi oferita cu doua culori, dar fiecare culoare va avea o varianta cu acoperisul si stalpii vopsiti in negru. Putem deci spune ca automobilul va fi disponibil cu 4 versiuni de culoare.

Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla break interior

Toyota Corolla Touring Sports: motorizari

Inginerii au pregatit pentru noul break un singur motor cu functionare conventionala. Este vorba despre un benzinar de 1.2, supraalimentat, capabil sa ofere 116 cai putere si 185 Nm de cuplu maxim. Daca credeti ca aveti nevoie de mai mult, puteti opta pentru una din cele doua motorizari hibride. Prima consta dintr-un agregat de 1.8 litri aspirat natural si un motor electric, iar cea de-a doua, de asemenea dintr-un motor electric, insa unitatea cu ardere interna are 2.0 litri. Versiunile hibride dezvolta 122, respectiv 180 cai putere.

Se presupune ca in calitate de transmisie va fi oferita o cutie de viteze manuala, in 6 trepte si una CVT. E de presupus ca transmisia mecanica va fi disponibila doar pentru motorizarea de 1.2 litri, iar celelalte doua versiuni se vor alege cu CVT-ul.

Mai multe informatii, inclusiv lansarea vanzarilor si preturile de start le vom afla mai aproape de luna octombrie.

Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla foto

Noua Toyota Corolla Touring Sports

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla break interior Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla break Noua Toyota Corolla Touring Sport 2018 - Corolla foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *