Home » Volkswagen Golf 8 a intrat in testari: foto si detalii » Volkswagen Golf 8 a intrat in testari: foto si detalii

Volkswagen Golf 8 a intrat in testari: foto si detalii

Volkswagen Golf 8 - prototip foto
HomeApril 17, 2018 at 8:14 pm

Volkswagen Golf 8 va fi lansat oficial in anul 2019. Pana atunci insa, compacta germana are de trecut o serie de teste rutiere. Chiar in timpul unei sesiuni de testari, care printre altele avea loc pe Nurburgring, spionii au reusit sa faca cateva poze cu noul Golf. Problema e ca automobilul susprins era un prototip imbracat in caroseria lui Golf 7. Prin urmare, exteriorul masinii ramane un mister.

Noul Volkswagen Golf 8: primele informatii

Am aflat recent ca lansarea lui Volkswagen Golf 8 va avea loc in vara lui 2019 (desi initial se vehicula anul 2017). Germanii au decis sa nu se grabeasca, sa acorde suficienta atentie fiecarui detaliu. Pentru asta a si fost scoasa masina pe circuitul Nurburgring.

Exteriorul automobilului ramane inca nedescoperit, insa informatiile pe care le detinem la moment, sugereaza ca Golf-ul va fi in continuare usor de recunoscut, cea mai mare parte a modificarilor urmand sa fie concentrata in zona blocurilor optice.

Imbunatatirile interioare promit sa fie mai multe la numar. Producatorul anunta conexiune 5G la Internet, rulare autonoma si cateva versiuni hibride. In plus, habitaclul urmeaza sa fie redesenat aproape complet, iar in pozele aparute recent, vedem ca blocul instalatiei de aer conditionat va avea doua randuri de butoane, iar schimbatorul de viteze, pentru versiunile cu transmisie automata, a fost imprumutat de la modelul Touareg. De asemenea, e firesc sa presupunem ca bordul va avea si o versiune digitala, iar afisajul sistemului de multimedia va fi marit.

Cateva schimbari urmeaza sa fie aplicate si gamei de motoare – motorul 1.6 TDI va fi inlocuit cu 1.5 TDI, iar lista de propulsia va fi completata cu mai multe unitati hibride.

Volkswagen Golf 8 - prototip

Noul Volkswagen Golf 8 – foto exclusiv Carscoops.com

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Volkswagen Golf 8 - prototip foto Volkswagen Golf 8 - prototip

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *