Home » VW Golf 8: motoare mai puternice si mai mult spatiu » VW Golf 8: motoare mai puternice si mai mult spatiu

VW Golf 8: motoare mai puternice si mai mult spatiu

VW Golf 8 schite foto photo
HomeJanuary 8, 2016 at 5:30 pm

VW Golf 8 va avea motoare mai puternice, masa redusa si mai mult spatiu intern decat predecesorul tau. Informatiile au fost livrate de publicatii Autoexpress, ce face referire la surse din cadrul companiei germane.

Autmobilul este asteptat in 2017 ori la inceputul lui 2018, iar la baza va avea o versiune imbunatatita a platformei MQB, pe care Volkswagen intentioneaza s-o utilizeze pana in 2025. Cel putin asta spun sursele amintite anterior.

VW Golf 8: detalii tehnice

Noul Golf urmeaza sa fie cu 35-70 de kg mai usor decat modelul aflat acum pe piata. In plus, inginerii intentioneaza sa doteze masina cu o serie de optiuni tehnologice avansate. Printre acestea, s-ar putea regasi si posibilitatea controlului sistemului de multimedia cu ajutorul unui set predefinit de gesturi.

Exteriorul lui VW Golf 8 nu promite nimic revolutionar, automobilul urmand sa continue linia stilistica lansata de Golf MK7 si Passat B8.

Cat despre gama de motoare, se vorbeste ca automobilul va primi o unitate diesel de 1,5 litri cu versiuni de putere intre 75 si 120 cai putere. Este posibila si oferirea unor agregate mai exotice pentru acest segment, spre exemplu 3.0 TDI, dar informatia inca are nevoie de confirmare. In schimb nu are nevoie de confirmare versiunea hibrida a viitorului Golf. Trenul de propulsie al acesteia, va fi format dintr-un benzinar turbo in 3 cilindri cu volumul de 1.000 cmc si un motor electric.

VW Golf 8 va avea si o versiune GTI. Aceasta este asteptata la putin timp dupa lansarea modelului standart, iar sub capota s-ar putea afla un benzinar turbo de 2.0 litri ce produce 290 cai putere.

VW Golf 8 GTI foto

O alta noutatea, este lansarea tot in 2018, a unui crossover pe baza lui VW Golf 8. Nu se cunoaste numele noului model, in schimb stim ca acesta va fi propus in 2 versiuni de caroserie. Prima, cu ampatament standart, pentru piata din Europa si cea de-a doua, cu ampatament marit, pentru pietile din SUA si China.

VW Golf 8 Variant schite foto photo

VW Golf 8 – schite exclusiv Autoexpress

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
VW Golf 8 GTI foto VW Golf 8 schite foto photo VW Golf 8 Variant schite foto photo

Comentarii

  1. Razvan

    08,January 8, 2016,17:30

    Arata extraordinar masina sunt curios care va fi pretul de vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *