Home » Preturile lui Renault Kadjar in Romania: lista completa » Preturile lui Renault Kadjar in Romania: lista completa

Preturile lui Renault Kadjar in Romania: lista completa

Preturile lui Renault Kadjar in Romania oficial
HomeJune 12, 2015 at 12:44 pm

A fost publicata lista completa cu preturile lui Renault Kadjar in Romania. Cum era si de astepatat, noul SUV francez este mai ieftin decat colegii sai de segment.  Va amintim ca  Renault Kadjar este construit pe platforma CMF, fiind in esenta un frate geaman a lui Nissan Qashqai.

Preturile lui Renault Kadjar in Romania

In Romania, SUV-ul Kadjar va fi oferit pentru un pret minim de 18.200 euro. Este vorba despre versiunea Life cu tractiune 4×2 si motorul pe benzina 1.2 TCe de 130 cai putere. Acesta promite un consum mixt de 5,6 litri la 100 de km si o acceleratie 0-100 km in 10.1 secunde.

Cel mai ieftin Kadjar cu motor diesel costa 20.000 euro si are sub capota agregatul 1.5 dCi de 110 cai putere.

In top-ul game de propulsie, s-a situat unitatea diesel 1.6 dCi. Pentru Renault Kadjar, aceasta produce 130 cai putere si 320 Nm de cuplu motor. Agregatul este disponibil pentru versiunile de echipare Zen si Intens, avand in compania sa si un sistem de tractiune 4×4. Astfel, pentru Kadjar 1.6 dCi Zen se va cere 24.350 euro, iar pentru versiunea Intens, 27.750 euro. Toate preturile includ TVA.

Preturile lui Renault Kadjar in Romania optiuni

Preturile lui Renault Kadjar in Romania: rivali

Dupa parearea noastra, preturile lui Renault Kadjar arata ca francezul este una din cele mai bune oferte a segmentului, poate chiar cea mai buna. Concluzia este si mai evidenata daca comparam SUV-ul Renault cu rivalii sai directi. Astfel, cel mai apropiat de Kadjar este colegul sau de platforma, Nissan Qashqai. Versiunea de baza a SUV-ului nipon incepe de la 18.690 euro, insa unitatea de propulsie a acestuia nu este fel de performanta, livrand doar 115 cai putere. In plus, Renault Kadjar este ceva mai atractiv la exterior.

Cel mai apropiat rival din Germania este  Volkswagen Tiguan. Insa pretul acestuia pentru versiunea Trend&Fun cu unitatea TSI 1.4 incepe de la 23.646 euro. Diferenta de pret dintre Kadjar si Tiguan se reduce odata cu avansarea in versiuni, insa chiar si asa, germanul este semnificativ mai scump.

Preturile lui Renault Kadjar in Romania: Cand? si Unde?

Crossover-ul francez a fost prezentat public in cadrul salonului auto de la Geneva. Versiunea europeana a lui Kadjar va urca pe liniile de productie a uzinei Renault din localitatea spaniola Palencia. Evenimentul va avea loc in vara anului curent. Marea noutate este ca in premiera Renault va avea o unitate de productie in China. Acest lucru a devenit posibil datorita unui parteneriat incheiat intre francezi si chinezii de la DongFeng.

Preturile lui Renault Kadjar in Romania

Preturile lui Renault Kadjar in Romania si rivalii sai

Citeste si:

Noul Renault Megane 2015: data lansarii si alte informatii

Preturile lui Renault Kadjar in Romania

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Preturile lui Renault Kadjar in Romania oficial Preturile lui Renault Kadjar in Romania optiuni Preturile lui Renault Kadjar in Romania

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *